Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SIEMENS CT636LES1 + SIEMENS BI630ENS1

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

SIEMENS CT636LES1 + SIEMENS BI630ENS1

Využite našu skvelú ponuku na kávovar Siemens CT636LES1, ktorá je doplnená o praktickú ohrievaciu zásuvku BI630ENS1 rovnakej firmy. Všetko je vstavané a tak dokonale zapadne do každej modernej domácnosti. Užite si vašu obľúbenú kávu od naozajstných odborníkov. Jednoduchá obsluha je zaručená perfektnou prístupnosťou zásobníka na vodu, mlieko a kávu za čelnou stenou. Skvelému dizajnu prispieva aj efektné podsvietenie šálok a výpuste kávy. Detská poistka zabráni náhodnému spusteniu sparovacieho procesu. Súčasťou balenia je odmeriavacia lyžička a patróna do vodného filtra. Kávovar je prešpikovaný niekoľkými špeciálnymi funkciami a technológiami, ktoré pozitívne ovplyvňujú chuť pripravovanej kávy. Inteligentný ohrievač vnútri kávovaru je súčasťou sensoFlow systému garantujúceho dokonalú arómu, ktorá je dosiahnutá pomocou ideálnej a konštantnej teploty sparenia.

Kľúčové vlastnosti kávovaru CT636LES1

  • Inteligentný ohrievač vnútri kávovaru
  • AromaDouble Shot – extra silná káva s redukovaným obsahom horkých látok
  • CoffeeSensor System – inteligentný keramický mlynček
  • OneTouch DoubleCup – akákoľvek káva alebo mliečna špecialita stlačením jedného tlačidla
  • AutoMilk Clean – plne automatické parné čistenie
  • Obsahuje vodný filter BRITA
  • TFT display s interaktívnym ovládaním menu
  • Separátny zásobník na mletú kávu
  • Detská poistka

Jediným stlačením tlačidla a je hotovo

Príprava začína jednoduchým stlačením jedného tlačidla a zvyšok už ponecháte na stroji. Navoliť si môžete 3 teploty kávy, a ak varíte čaj, je možné dokonca voliť medzi 4 stupňami teploty. Základom skvelej kávy je kvalitná voda. Vodný filter BRITA redukuje obsah vápnika vo vode, filtruje látky ovplyvňujúce chuť a vôňu kávy, a najmä tiež predlžuje životnosť spotrebiča.

Zvoľte si z mnohých druhov káv

Namletie kávy zaisťuje tichý keramický mlynček silentCeram Drive medzi ktorého prednosti sa radí aj schopnosť prispôsobenia sa rôznym druhom kávových zŕn. Určite oceníte pamäť až na 8 obľúbených nápojov pod menom, kde si môžete nastaviť pomer kávy a mlieka. Samozrejmosťou je možnosť individuálne nastaviteľnej veľkosti šálky alebo voliteľná výška výpuste kávy a mlieka tak, aby ste mohli použiť aj vysoký pohárik na Latte Macchiato. OneTouch DoubleCup umožňuje prípravu dvoch samostatných šálok pri všetkých kávach a mliečnych špecialitách v rovnakom čase. 

Jednoduchá obsluha s prehľadným TFT displejom

Vyberateľný zásobník na vodu má objem 2,4 l. V prípade nedostatku vody alebo kávových zŕn ste včas upozornení. Flexibilné riešenie ponúka príprava mlieka, kde sa môžete rozhodnúť, či pripojíte dodaný mliečny kontajner alebo použijete iný, napr. krabicu na mlieko. Jednoduchú obsluhu zabezpečuje TFT displej s interaktívnym ovládacím menu. Nechýba ani jednoduché automatické parné čistenie mliečneho systému alebo automatický čistiaci a odvápňovací systém šetriaci váš čas.


Ohrievacia zásuvka BI630ENS1

Ohrievacia zásuvka BI630ENS1 slúži na nahriatie tanierov a ďalšieho riadu ešte pred tým, než sa servíruje jedlo. Tým si potravina na tanieri dlhšie uchová ideálnu teplotu. Táto praktická vstavaná zásuvka by nemala chýbať v žiadnej modernej kuchyni. Protišmyková podložka vnútri zásuvky spoľahlivo ochráni taniere aj potraviny. Dominantou zásuvky je mechanizmus Push Pull zabezpečujúci jednoduché otváranie a zatváranie bez použitia madla. Vyrobená je v modernom čiernom dizajne a skvele sa tak hodí do kombinácie s väčšinou moderných vstavaných spotrebičov.

Kľúčové vlastnosti ohrievacej zásuvky BI630ENS1

  • Slúži na nahriatie tanierov a ďalšieho riadu
  • Moderné vstavané vyhotovenie
  • Prítomná je protišmyková podložka
  • Mechanizmus Push Pull zaručí ľahké otváranie a zatváranie bez použitia držadla
  • Čierny dizajn

Doplňujúce informácie zásuvky BI630ENS1:

Rozmery spotrebiča:
140 mm × 595 mm × 548 mm

Rozmery niky:
140 mm × 560 mm – 568 mm × 550 mm

Naplnenie:
max. 15 kg – 64 šálok na espresso alebo 14 tanierov

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Vyhotovenie Vstavaný
Kód:  SIESET002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13