Obnoviť stránku

Sid Meier's Civilization V: Gods & Kings

29,99 €

Sid Meier's Civilization V: Gods & Kings

Sid Meier's Civilization V: Gods & Kings

Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings je prvým rozširujúcim balíčkom pre Civilization V – hru roka 2010 na PC. Toto obsiahle rozšírenie pokrýva obdobie od stavby prvých chrámov a šírenia náboženstva po celom svete, až po vysielanie špiónov do nepriateľských miest a získavanie tajných informácií a technológií. Na ceste naprieč vekmi sa stretnete s novými zriadeniami mestských štátov, miestnymi úlohami aj s globálnym bojom s ostatnými súpermi. A navyše sa môžete tešiť na vzrušujúci nový systém pozemných a námorných bojov. Civilization V: Gods and Kings prináša tiež deväť nových civilizácií, deväť nových divov, tri originálne scenáre, tucty nových jednotiek, budov a technológií, ktoré hráčom ponúknu ešte viac možností, ako riadiť ríšu a ovládnuť celý svet.

Doplnok vyžaduje základnú hru Civilization V (Steam verzia).

Kľúčové vlastnosti

  • Ešte veľkolepejšia hra: Základná hra bola výrazne rozšírená. A navyše sú nové jednotky a budovy obsiahnuté v štyroch nových scenároch k dispozícii hráčom k vlastným úpravám.
  • Nové civilizácie: Rozšírenie so sebou prináša 9 nových civilizácií, ako sú Kartáginci, Holanďania, Kelti či Mayovia, spolu s jedinečnými jednotkami a budovami. Samozrejme tu nechýba ani 9 nových vodcov, vrátane Viliama I. Holandského, Boudiccyho a Pakala.
  • Náboženstvo: Počestní ľudia hľadajú vieru a navštevujú chrámy. Ak viera silnie, možno na jej základoch postaviť celé náboženstvo, ktoré upravíte k obrazu svojmu.
  • Vylepšená diplomacia a špionáž: Ak chcete utužiť väzby (či rozbehnúť tajné operácie), postavte na cudzích dvoroch svoje vyslanectvá. Náboženstvo po celom svete silnie a už sa blíži obdobie renesancie – v tejto chvíli získavate svojho prvého špeha (a bude ich viac).
  • Mestské štáty: Pridané boli dva nové typy mestských štátov (obchodné a náboženské), ktoré vám poskytnú nové výhody. Systém miestnych úloh bol značne upravený a zvýšená dôležitosť zlata teraz pridáva úplne nové typy úloh, ktoré ďalej rozširujú možnosti hry.
  • Svetová nadvláda: Boj o vládu nad celým svetom je teraz dynamickejší ako kedykoľvek predtým. Rozšírenie Gods and Kings prináša prepracovaný systém boja a umelej inteligencie a dáva väčší dôraz na vyváženosť a skladbu armády.
  • Námorné boje: Námorné sily sú teraz rozdelené na dva druhy lodí – pre útok zblízka a pre útok z diaľky. Čo znamená, že už sa žiadne pobrežné mesto nemôže cítiť v bezpečí a ľahko môže podľahnúť prekvapivému námornému útoku.
  • Nové divy: Nachystaných je tiež 9 nových divov s celkom novými efektmi; okrem iného na vás čaká: hrad Neuschwanstein, Veľká mešita v Djenné, Terakotová armáda, „Great Firewall" a Hubblov vesmírny ďalekohľad.
  • Tri nové scenáre: Stredovek, pád Rímskej ríše a Cisárstvo dymu.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Sid Meier's Civilization

Platforma/licencia

Typ DLC/herný doplnok
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Stratégia
Herné mechaniky Ťahové

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT, zh
Zvuková lokalizácia EN, DE, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon X2, Intel Core 2 Duo
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1,8 GHz)
Grafická karta nVidia GeForce 7900 GS, Radeon HD 2600 XT
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 8 GB
Operačný systém Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP SP3

Odporúčané požiadavky

Frekvencia procesora 1,8 GHz
Grafická karta ATI Radeon HD 4800, nVidia GeForce 9800
Verzia Direct X DirectX 11
Pamäť RAM 4 GB
Potrebný priestor 8 GB
Operačný systém Windows 7, Windows Vista
Kód:  MVE000005
Produktové číslo:  4896

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17