Obnoviť stránku

Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword

10 €

Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword

Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword

Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword je druhý datadisk pre Civilization IV, hru roka 2005 a celosvetový hit. Expanzia sa sústreďuje na dobu po tom, čo bol vynájdený strelný prach, a prináša 11 unikátnych scenárov vytvorených tímom Firaxis Games a váženými členmi hernej komunity. Civilization IV: Beyond the Sword prináša aj nové civilizácie, šestnásť nových vodcov, päť nových divov a celý rad nových jednotiek, ktoré prinášajú nové spôsoby, ako rozšíriť moc vašej civilizácie, a tým pádom aj viac zábavy.

Vyžaduje základnú hru Sid Meier's Civilization IV (verzia pre Steam).

Hlavné prednosti

  • Rozšírenie epickej hry: prídavok rozširuje epickú hru o nové jednotky, budovy a technológie s dôrazom na neskoršie fáze hry.
  • Nové hrateľné scenáre: 11 nových scenárov vytvorených vývojármi z Firaxis a vybranými členmi hernej komunity Civilization.
  • Nové civilizácie: 10 nových civilizácií, ako sú Portugalci, Babylončania alebo Holanďania, a rad nových jednotiek a budov s nimi spojených.
  • Viac vodcov civilizácií: šestnásť nových vodcov a to ako pre nové, tak aj pre civilizácie z pôvodnej hry, vrátane Chammurapiho pre Babylončanov, Abrahama Lincolna pre Spojené štáty a Sediaceho býka pre pôvodných obyvateľov Ameriky.
  • Korporácia: nový herný prvok podobný náboženstvám umožňuje hráčom zakladať spoločnosti a rozširovať ich naprieč svetom. Každá korporácia poskytuje určité výhody výmenou za zdroje.
  • Špionáž: celý rad možností, ako vyzvedať u konkurencie, rozdúchavať občianske nepokoje a chrániť vládne tajomstvo, novo dostupné v skoršej fáze hry.
  • Udalosti: nové náhodné udalosti, ako sú prírodné katastrofy, žiadosti o pomoc alebo požiadavky od občanov, predstavujú pre hráča prekážky, ktorých prekonanie je nutnosťou na ceste za prosperitou ich civilizácií.
  • Nové divy: päť nových divov, ako socha boha Dia, socha Krista Spasiteľa, Šweitigumská pagoda alebo Mausólova hrobka, čaká na odhalenie.
  • Rozšírenie vesmírnych pretekov: víťazstvo na ceste k Alfa Centauri novo vyžaduje väčšie strategické plánovanie a taktické rokovania.
  • Apoštolský palác: OSN je teraz v hre k dispozícii skôr, vďaka čomu je tiež možné zvíťaziť diplomatickou cestou skôr. Nové rezolúcie navyše rozširujú dostupné diplomatické možnosti
  • Posunuté začatie hry: na početné žiadosti fanúšikov pribudla možnosť „nakúpiť" komponenty pre vlastné impérium a zahájiť hru v neskoršej fáze, takže si užijete nové prvky datadisku skôr.
  • Pokročilá umelá inteligencia: výrazne vylepšená umelá inteligencia spolieha novo viac na smart play a menej na bonusy, vďaka čomu predstavuje viac konzistentnú výzvu v priebehu hry a to ako ekonomickú, tak i vojenskú. Rozšírené boli tiež cesty k víťazstvu, ktoré si umelá inteligencia volí.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Sid Meier's Civilization

Platforma/licencia

Typ DLC/herný doplnok
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Stratégia
Herné mechaniky Ťahové

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov
Problematickosť obsahu Násilie

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia DLC – prídavok do hry

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon, Intel Pentium
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1,2 GHz)
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 0,25 GB
Potrebný priestor 1,7 GB
Operačný systém Windows XP

Odporúčané požiadavky

Rad procesora AMD Athlon, Intel Pentium
Frekvencia procesora 1,8 GHz
Verzia Direct X DirectX 9
Pamäť RAM 0,5 GB
Potrebný priestor 1,7 GB
Operačný systém Windows XP
Kód:  MVE000650
Produktové číslo:  76056

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03