Obnoviť stránku

SHURE SRH550DJ

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHURE SRH550DJ

Shure SRH550DJ sú skvelé uzavreté slúchadlá, ktoré vám prinesú špičkový audio výkon v celom rozsahu, patričný komfort a výdrž, toľko potrebné pre DJ aj domáce počúvanie. Dosahuje sa to použitím 50mm neodymových dynamických meničov, ktoré garantujú vylepšené basy a brilantné výšky.
Uzavretý supra-aurálny systém, ktorý je skombinovaný s vankúšikom do ucha zo špeciálnej peny pre pohodlné nosenie, garantuje významné potlačenie okolitého hluku. Pohodlie pri dlhom počúvaní zaisťuje ergonomický hlavový most s nastaviteľným polohovaním. Mušle je možné otočiť o 90° pre počúvanie len jedným uchom. Slúchadlá môžete zložiť do kompaktnejšiej verzie pre väčšiu mobilitu. 2m kábel poskytne veľký priestor pre pohyb.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  SHU001h
Produktové číslo:  SRH550DJ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16