Obnoviť stránku

SHURE SRH1840

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHURE SRH1840

Shure SRH1840 sú profesionálne otvorené slúchadlá, ktoré sa zameriavajú na individuálne potreby a jedinenčný akustický zážitok, najmä čo sa týka jemných výšok a presných basov. K výrobe sú použité iba prvotriedne materiály, ktoré sa vďaka precíznemu spracovaniu spájajú na neuveriteľne kvalitné zariadenie s nadčasovým dizajnom.
O jedinečnú kvalitu zvuku sa starajú samostatné 40 mm neodymové magnety. V spojení s otvoreným circumaurálnym systémom garantujú výnimočne prirodzený stereo zvuk. Odľahčená konštrukcia obsahuje súčiastky z hliníkovej zliatiny a nehrdzavejúcej ocele, aby zabezpečila ešte väčšiu výdrž materiálu. Oceľový rám s priepustným stredom výrazným spôsobom zlepšuje linearitu a potláča možné vedľajšie vnútorné rezonancie. To všetko pre stály výkon na každej posluchovej úrovni.
O pohodlie pri počúvaní sa postará náušník zo špeciálnej peny, ktorý sa prispôsobuje tvaru hlavy a dlho udržuje svoj tvar, a ergonomický náhlavník s plne nastaviteľným polohovaním.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  SHU001n
Produktové číslo:  SRH1840

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03