Obnoviť stránku

SHURE SRH1540

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHURE SRH1540

Shure SRH1540 sú prvotriedne uzavreté slúchadlá, ktoré vám prinesú špičkový audio výkon a komfort. To je dosiahnuté použitím 40 mm neodymových magnetov, ktoré zaručia čisté a jasné výšky rovnako ako úžasné basy. Počas konštrukcie boli použité súčiastky z hliníkovej zliatiny a karbónových vlákien, ktoré zaisťujú odľahčenie a ešte väčšiu výdrž materiálu.
Uzavretý circumaurálný systém, ktorý je skombinovaný s náušníkom zo špeciálnej prispôsobivej peny, garantuje významné potlačenie okolitého hluku. Oceľový rám s priepustným stredom výrazným spôsobom zlepšuje linearitu a potláča možné vedľajšie vnútorné rezonancie. To všetko pre stály výkon na každej posluchovej úrovni. Pohodlie pri dlhom počúvaní zaisťuje ergonomický hlavový most s plne nastaviteľným polohovaním.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  SHU001m
Produktové číslo:  SRH1540

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17