Obnoviť stránku

SHURE SE112M +-GR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHURE SE112M +-GR

SHURE SE112M+ sú špičkové slúchadlá pýšiace sa dynamickými microdrivermi, ktoré poskytujú nielen skvelý zvuk s hlbokými basmi, ale tiež pôsobivú zvukovú izoláciu pre hudbu aj telefónne hovory. Slúchadlá teda disponujú mikrofónom a ovládaním s tromi tlačidlami na kábli a sú plne kompatibilné so zariadeniami s iOS. Inline ovládanie zaisťuje pohodlné a bezproblémové ovládanie všetkých potrebných funkcií. 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Izolujú až 37 dB okolitého zvuku
  • Mikrofón a ovládanie na kábli
  • Tri veľkosti štupľov v balení
  • Moderné vyhotovenie 
  • Možnosť vedenia kábla za uchom alebo štandardne
  • Ochranné puzdro

Špeciálna konštrukcia a vedenie kábla

Výnimočnosť týchto slúchadiel spočíva v špeciálnej konštrukci, ktorá dokáže redukovat až 37 dB okolného hluku. Technológia izolácie zvuku zabraňuje vonkajším zvukovým podnetom, aby rušili pôžitok z počúvania. Súčasťou balenia sú hneď tri veľkosti výmenných štupľov. Kábel už vám nebude nikdy prekážať, pretože vývod môže smerovať, na rozdiel od bežných slúchadiel, smerom hore a za ucho. Nízka impedancia garantuje vyššiu výdrž batérie pripojených audio zariadení.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá
Kód:  SHU001a0
Produktové číslo:  S SE112M+-GR-E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02