Obnoviť stránku

Shure MVI USB-A, USB-C

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -5 %
108,90 € 114,90 €

Shure MVI USB-A, USB-C

Digitálne nahrávacie štúdio, ktoré sa zmestí do vrecka. Jednoducho zapojte kábel do Combo jack alebo 1/4" vstupu, prepojte s telefónom a môžete nahrávať hudbu alebo vokály. Pomocou dotykového posuvného panela môžete priebežne upravovať vašu nahrávku. Vhodné pre začiatočníkov, hudobných nadšencov aj profesionálov.

Kľúčové vlastnosti

  • Robustná kovová konštrukcia
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Pripojiteľnosť akéhokoľvek mikrofónu XLR
  • Možnosť počúvania v reálnom čase
  • Pohodlné dotykové ovládanie viacúčelového panela
  • Plne kompatibilný s Apple Lightning konektorom

Vždy po ruke

Kvalitná metalová konštrukcia, hmotnosť len 310 g a doslova vreckové rozmery 42 × 84 × 72 mm. Tým sa vyznačuje digitálne nahrávacie štúdio MOTIV MVI od spoločnosti Shure, ktorá má na poli audiotechniky tradíciu už viac ako 80 rokov.

Všade so sebou

Nech už ste kdekoľvek, MOTIV MVI môže byť všade s vami. Pre prevádzku nie je potrebné žiadne ďalšie prídavné napájanie. Zariadenie si vystačí s napájaním z USB portu alebo Lightning konektora, čo pomáha k ešte lepšej mobilite. Nahrávať tak môžete naozaj kdekoľvek a nemusíte sa ničím obmedzovať.

Dôraz na kompatibilitu

Cez Combo jack vstup pripojíte akýkoľvek XLR mikrofón alebo hudobné nástroje s 1/4" jack konektorom. Z opačnej strany je mobilné štúdio kompatibilné s operačnými systémami Windows i MAC OS. Rozumie si s Apple zariadeniami vo verzii iOS 7 a vyššie. Exkluzívne v AppStore je dostupná aplikácia, ktorá ponúka ďalšie funkcionality ako napríklad regulácia hlasitosti, stlmenie, zosilnenie a podobne. Ďalej komunikuje s telefónmi OS Android, ktoré podporujú USB Audio Class 2.0 a pripojenie cez Micro-B OTG (On-The-Go).

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Externý
Pripojenie Micro USB

Vstupy analógové

Combo XLR 1 ×

Vstupy digitálne

Hi-Z 1 ×

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Mute
Vlastnosti LED indikácia, Fantómové napájanie +48V, Potenciometre
Vzorkovacia frekvencia 48 kHz
Bitová hĺbka 24 bit
Počet kanálov 1

Rozmery a hmotnosť

Šírka 84 mm
Výška 42 mm
Hĺbka 72 mm
Hmotnosť 310 g

Balenie

Súčasť balenia Softvér, Kábel
Rozhranie priloženého kábla USB-A, USB-C
Kód:  SHU125a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  S MVI-DIG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13