Obnoviť stránku

Shokz OpenFit, béžové

4,0 19 hodnotení
179,90 €

Shokz OpenFit, béžové


Shokz OpenFit – zrodené pre pohodlie

Bezdrôtové slúchadlá Shokz OpenFit nadväzujú na koncept otvorených slúchadiel tejto značky a prichádzajú s neuveriteľné kompaktným a pohodlným dizajnom náušníkov. Slúchadlá Shokz OpenFit perfektne obopínajú ucho, pričom ponechávajú otvorené vnútorné ucho, vďaka čomu môžete naplno vnímať svoje okolie. Tieto slúchadlá oceníte nielen pri domácej zábave, ale aj pri práci či športe. Jadro náušníka je vyrobené z dvojvrstvového flexibilného silikónu, ktorý sa dokonale prispôsobí každému tvaru ucha a zaisťuje maximálne pohodlie aj pri dlhšom nosení.


Slúchadlá Shokz OpenFit využívajú unikátnu technológiu DirectPitch

Spoločnosť Shokz predstavuje technológiu DirectPitch – úplne nový zvukový zážitok vytvorený pre slúchadlá OpenFit. Táto technológia umožňuje dosiahnuť prvotriednu kvalitu zvuku, ktorý sa vyznačuje výraznými výškami, čistými stredmi a pôsobivými basmi. Shokz DirectPitch využíva reverzné zvukové vlny na optimalizáciu vzdialenosti a uhla medzi zdrojom zvuku a ľudským uchom, čo vedie k relatívne väčšiemu akustickému tlaku smerom k uchu a menšiemu akustickému tlaku v iných smeroch ako do zvukovodu. To vám umožní jasne počuť zvuky bez toho, aby ste museli mať slúchadlá Shokz v ušiach, a výhodou je tiež zníženie úniku zvuku a zabezpečenie súkromia.

Vďaka ušnému háčiku Dolphin Arc sadnú úplne každému.

Konštrukcia ušného háčika Dolphin Arc disponuje zabudovaným 0,7 mm tenkým ohybným drôtikom s pamäťovým efektom a vďaka tomu poskytuje ergonomické uchytenie, ktoré jemne prispôsobí tvaru ucha. Slúchadlá Shokz OpenFit sú kompaktné a veľmi ľahké. Vážia iba 8,3 gramu a ľahko tak zabudnete, že ich vôbec máte na ušiach. Aby bolo možné dosiahnuť tvar, ktorý bezpečne sadne na akékoľvek ucho, naskenovalo laboratórium Shokz obrovské množstvo dát z celého sveta. Delená konštrukcia medzi náušníkom a batériou vyrovnáva hmotnosť celého systému a zaisťuje pohodlie a stabilitu – nebojte sa chodiť, behať, alebo dokonca aj skákať, Shokz OpenFit vždy zostanú na svojom mieste.



Špičková konštrukcia pre dokonalý zvuk

Shokz OpenFit sú vybavené výkonnými dynamickými meničmi s rozmermi 18 × 11 mm s ultraľahkou kompozitnou membránou vyrobenou z uhlíkových vlákien a polymérovým obalom. Vnútorná kopulovitá krytka je vyrobená z vysoko pevných a ultraľahkých uhlíkových vlákien, ktoré sú 20-krát pevnejšie ako oceľ a každú akustickú vibráciu usmerňujú s neuveriteľnou presnosťou. Polymérový surround zosilňuje intenzitu vibrácií membrány a prináša pohlcujúci zvukový zážitok s hlbokými basovými tónmi.

Shokz OpenFit prináša špičkový hudobný zážitok

Skutočný zvukový zážitok vám zaistí Shokz OpenBass, čo je patentovaný algoritmus na vylepšenie nízkych frekvencií, ktorý prenáša nízkofrekvenčné vibrácie priamo k vášmu uchu bez toho, aby ho zakrýval. Funkcia Dynamic Range Control v reálnom čase dynamicky upravuje ekvalizér a poskytuje tak bohaté a prirodzené počúvanie pri akejkoľvek hlasitosti.

Počujte a buďte počuť hlasno a jasne

Bezdrôtové slúchadlá Shokz OpenFit okrem iného využívajú technológiu AI Call Noise Cancellation na zabezpečenie kvality hovoru. Počas hovoru totiž zachytí jemný ľudský hlas aj v hlučnom prostredí. Navyše vďaka umiestneniu duálnych mikrofónov do ideálnej polohy, je dosiahnutý najúčinnejší efekt adaptívneho tvarovania lúča, ktorý lepšie potláča hluk.



Shokz OpenFit sú vodoodolné a ovládajú sa dotykovo

Shokz OpenFit sú vodoodolné podľa štandardu IP54 a navrhnuté s dvojvrstvovou vodoodolnou oceľovou sieťovinou a gázou pre dodatočnú ochranu a lepší zvukový výkon. Aj počas náročného tréningu si môžete bez obáv vychutnávať svoju obľúbenú hudbu alebo podcast. Prehrávanie hudby a hovory je možné ovládať priamo na integrovaných dotykových paneloch dvojitým poklepaním, stlačením alebo podržaním. Ovládanie si môžete prispôsobiť prostredníctvom aplikácie Shokz. Celková výdrž slúchadiel aj s puzdrom dosahuje až 28 hodín a nechýba ani funkcia rýchleho nabíjania, pri ktorej počas 5 minút nabijete slúchadlá na ďalšiu hodinu počúvania.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Shokz OpenFit béžová

  • Technológia DirectPitch – zvuk je prenášaný vzduchom
  • Otvorený dizajn pre maximálne pohodlie kontakt s okolím
  • Dynamické meniče z karbónových vlákien s rozmermi 11 × 18 mm
  • Ušné háčiky sa vďaka integrovanému drôtiku ľahko prispôsobia tvaru ucha
  • Technológia Shokz OpenBass pre dynamické basy
  • Až 28 hodín počúvania (7 h slúchadlá + 21 h puzdro)
  • Funkcia rýchleho nabíjania
  • Shokz OpenFit sa pýši vodoodolnosťou podľa IP54
  • Nízka hmotnosť 8,3 gramu
  • Bezdrôtové pripojenie zaisťuje Bluetooth 5.3

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky AAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IP54
Ďalšie vlastnosti True Wireless

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 16 000 Hz
Citlivosť 95,5 dB/mW

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Citlivosť -38 dB
Funkcie Potlačenie šumu, Stlmenie mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 28 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 7 h
Nabíjanie akumulátora V puzdre

Farba

Farba Béžová

Hmotnosť

Hmotnosť 74 g

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia
Kód:  AKZ120o79
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  T910-ST-BG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08