Obnoviť stránku

Shock Doctor ortéza koleno Ultra 875, černá S

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Shock Doctor ortéza koleno Ultra 875, černá S

Nenechajte sa obmedzovať pri tréningu. Ortéza na koleno Shock Doctor 875 zmierňuje bolesť, stiahne nohu aa podporí hojenie. Ortéza je vyrobená z pevného a priedušného materiálu, ktorý odvádza vlhkosť. Kruhovito pletená tkanina sa perfektne prispôsobí tvaru vášho zápästia. Ortéza Shock Doctor 875 nijako netlačia ani neobmedzuje pohyb. Precízne umiestnené kompresné zóny stimulujú cirkuláciu krvi a kyslíka, čím výrazne napomáhajú hojenie po úraze či operácii.

Kľúčové vlastnosti ortézy Shock Doctor 875

  • Ortéza zmierňuje bolesť a zlepšuje prekrvenie
  • Priedušný materiál odvádza vlhkosť a zabraňuje prehrievaniu
  • Veľmi pohodlné a príjemné nosenie
  • Kompresný zóny sú profesionálne rozmiestnené
  • Patentovaný X-Fit systém
  • Ortéza Shock Doctor 875 je vhodná aj na dlhodobé nosenie

Dokonca aj dlhodobé nosenie je pohodlné

Užite si dlhodobý komfort aj pri nosení bandáže Shock Doctor 875. Bilaterálne podporný kĺb s hyperextenzními zarážkami tlmí nárazy pri chôdzi či behu. Ortéza má v návleku Hypalon aj podpery stability z kaleného hliníka. Otvor na jabĺčko ju podoprie a upevní v správnej pozícii. Materiál z Lycry je veľmi pohodlný. Jednotlivé diely sú kvalitne zošité. Shock Doctor 875 sa ľahko nasadzuje aj dáva dole vďaka pútkam na prsty.

Kód:  SPTspin123
Produktové číslo:  733313025421
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02