Obnoviť stránku

SHISEIDO Eye Microliner Ink 01

Garancia najlepšej ceny
17,90 €

SHISEIDO Eye Microliner Ink 01

Vďaka ceruzke SHISEIDO Eye Microliner Ink už nemusíte ráno strácať drahocenný čas a trpezlivosť, vytvoríte s ňou totiž dokonalú linku ľahko a rýchlo. Špeciálna tuha sa vďaka termosenzorickej technológii pri kontakte s kožou mení a uľahčuje vytvorenie dokonalého líčenia, ktoré vydrží až 24 hodín. Ceruzka je naviac odolná voči vode aj oteru. Určite vás nadchne aj jej intenzívna farba a praktický vysúvací mechanizmus, vďaka ktorému sa tuha nemusí orezávať. Ceruzka SHISEIDO je vhodná pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti ceruzky na oči SHISEIDO Eye Microliner Ink 01

  • Ceruzka na oči na rýchle a jednoduché vytvorenie dokonalej linky
  • SHISEIDO Eye Microliner Ink ponúka až 24-hodinovú výdrž
  • Odolná voči vode a oteru
  • Intenzívna pigmentácia
  • Termosenzorická technológia robí linku odolnejšou
  • Vysúvací mechanizmus
  • Ceruzka SHISEIDO je vhodná pre všetky typy pleti

Farba:
čierna

Použitie:
Nakreslite linku plynulým ťahom na horné či spodné očné viečko od vnútorného kútika oka k vonkajšiemu.

Zloženie

IRON OXIDES (CI 77499), METHYL TRIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ACRYLATES/STEARYL ACRYLATE/DIMETHICONE METHACRYLATE COPOLYMER, POLYETYLÉN, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX(COPERNICIA CERIFERA CERA/CIRE DE CARNAUBA), EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA/CIRE DE CANDELILLA), ULTRAMARINES (CI 77007), DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROGENATED LECITHIN, SILICA, TOKOFÉROL, MICA, BHT.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ceruzka
Kód:  DEKO5525
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  729238147331

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14