Obnoviť stránku

Shimano – Prút Alivio DX Specimen 3,6 m 3 lbs

Príslušenstvo k tovaru

Shimano – Prút Alivio DX Specimen 3,6 m 3 lbs

Okrem kvalitnej návnady sa pri rybárčení nezaobídete bez obstojného prútu. Nechcete doň investovať veľa peňazí? Nevadí. Vaše starosti vyrieši kaprový prút Alivio DX Specimen, ktorý je navrhnutý pre rybárov s obmedzeným rozpočtom. Skladá sa z troch dielov, ktoré možno zložiť na dĺžku 127 centimetrov. Vyrieši to vaše starosti s transportom. Neváhajte a kúpte si prút, ktorý ponúka mnohé parametre, ktoré by ste očakávali od výrazne drahších modelov.

Kľúčové vlastnosti

  • Trojdielna konštrukcia
  • Výborné parametre pre odhod
  • Vydarený dizajn
  • Vrhacia záťaž 3 libry zodpovedá 68 g pri ideálnej záťaži a 85 g pri maximálnej záťaži
  • Vhodný na lov kaprov za akéhokoľvek počasia
  • Hmotnosť: 382 gramov

Vždy perfektná akcia

Vrhacia záťaž, ktorá váži 3 libry, vám zaistí pohodu pri akomkoľvek nadhode. Prút vykazuje perfektnú akciu pri odhode aj zdolávaní ryby. V rozloženom stave dosahuje dĺžku 366 centimetrov. Výhodou je podarený vzhľad. Čierny štíhly blank so šiestimi očkami vám bude závidieť kdejaký rybár.

Kód:  JVR038200
Produktové číslo:  022255167543

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11