Obnoviť stránku

Sharp XL-HF202PHBK čierna

Príslušenstvo k tovaru

Sharp XL-HF202PHBK čierna

Ak hľadáte mikrosystém, ktorý vám ponúkne výborný zvuk a jednoduché ovládanie pomocou Bluetooth a NFC, potom je pre vás zaručene tou pravou voľbou mikrosystém Sharp XL-HF202PHBK , Ktorý sa svojím výkonom 2 x 50 W rozhodne predčí všetky vaše očakávania. Je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a vo všetkých jeho častiach sa odráža precízne dielenské spracovanie. Pomocou bezdrôtových funkcií môžete ľahko, rýchlo a hlavne bezdrôtovo prenášať hudbu z telefónu (tabletu) iPhone, či prístroje s Androidom.
Na hornej strane mikrosystému je umiestnený Lightning konektor pre pripojenie iPhone alebo iPodu. Pribalená je tiež dokovacia kolíska pre iPad. Iné MP3 prehrávače alebo USB flash disk je možné samozrejme pripojiť cez USB, Či audio vstup. K dispozícii je vám tiež jednotka CD-ROM a FM rádio tuner s RDS.Vysoko kvalitný 2-pásmové reprosústavy s 2,5 cm výškovým reproduktorom a 12 cm basovým reproduktorom sa pripájajú pomocou skrutkovacích terminálov.
To všetko vo veľmi moderným a elegantným čiernom prevedení.
Parametre a špecifikácie
Tuner:
Tuner FM s RDS a 40 predvoľbami
Reproduktory:
2-pásmové reproduktory s kužeľovými výškovými reproduktormi100 W (2 x 50 W) výstupný výkon RMS
Vstupné konektory:
Konektory Line in, USB, slúchadlový (3,5 jack), RCA (subwoofer), videoiPad/iPhone/iPod dock a USB vstup
Funkcie:
Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth a NFCprehráva CD/CD-MP3/-WMA
Rozmery a hmotnosť:
Rozmery hlavnej jednotky 215x96x335 mmRozmery reproduktorov 148x262x203 mmHmotnosť 7,5 kg
Kód:  WZ985c6e
Produktové číslo:  XLHF202PHBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02