Obnoviť stránku

SHARP ES GFC9124W3-CZ

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

SHARP ES GFC9124W3-CZ

Spredu plnená práčka SHARP ES GFC9124W3-CZ sa zaraďuje do energetickej triedy A+++ a na jeden záťah vyperie až 9 kg bielizne. Disponuje jedinečným systémom Doublejet, ktorý premieša vodu a detergent oveľa efektívnejšie, čím výrazne usporí energiu a vodu. Zaujímavosťou je systém ochrany pred tvorbou peny, ktorý zabezpečí, že sa v práčke nebude tvoriť príliš veľké množstvo peny a vaša bielizeň bude vždy riadne vypratá. Výrobca myslel aj na bezpečnosť a vybavil práčku ES GFC9124W3-CZ ochranou proti pretečeniu vody. V prípade veľkého prísunu vody do práčky sa automaticky aktivuje odsávacie čerpadlo a nedôjde tak ku škodám. Pred zvedavými deťmi práčku chráni detská zámka ovládacieho panela.

Kľúčové vlastnosti práčky SHARP ES GFC9124W3-CZ

  • Prehľadný LCD displej
  • Bubon s objemom 61 litrov
  • Široká škála pracích programov
  • Detská zámka ovládacieho panela
  • Protihlukový dizajn stien WaveCabinet
  • Bubon Bubble Drum so špeciálnym povrchom
  • Systém ochrany pred tvorbou peny
  • Veľké 47 cm dvierka pre pohodlnú manipuláciu
  • Ochrana proti pretečeniu vody

Motor práčky SHARP ES GFC9124W3-CZ vydrží dlho

Srdcom práčky SHARP ES GFC9124W3-SK vysoko efektívny invertorový motor, ktorý redukuje hluk a predlžuje jej životnosť. Všetky programy aj funkcie sú prehľadne vysvetlené na LCD displeji. Výrobca na výbave práčky nešetril. O vašu bielizeň bude dokonale postarané vďaka unikátnemu dizajnu stien WaveCabinet. Bubon Bubble Drum so špeciálnym povrchom zase šetrne zaobchádza s chúlostivými materiálmi.

Veľký výber programov

Práčka SHARP ES GFC9124W3-CZ ponúka mnoho programov, medzi ktorými je aj špeciálny program Allergy Smart. Ten počas prania odstraňuje vybrané alergény a baktérie, čím sa stará ako o vašu bielizeň, tak aj o zdravie vašej rodiny. Našli ste ideálne nastavenie pre vaše pranie? Uložte si program, ktorý vám vyhovuje, a keď ho budete potrebovať nabudúce, stačí stlačiť tlačidlo Memory. Stain type selection je program, ktorý pomáha dokonale vyprať aj silne znečistenú bielizeň. Stain level selection zase ponúka 3 úrovne nastavenia, ktoré zaisťujú optimálny výkon prania podľa miery zašpinenia bielizne. Ďalším zaujímavým programom je Night wash, ktorá vám zaistí pokojnejší spánok. Jednoducho odloží posledné hlasné žmýkanie až o 10 hodín.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 58,2 cm
Šírka 59,7 cm
Výška 84,5 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Displej

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SHPR004
Produktové číslo:  ESGFC9124W3-CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08