Obnoviť stránku

SHARP ES GFC6122W3-CZ

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

SHARP ES GFC6122W3-CZ

Táto moderná práčka ES GFC6122W3-SK od spoločnosti Sharp je vhodná najmä do menších kúpeľní. Vďaka hĺbke 41,6 cm si svoje miesto nájde aj tam, kde by to s klasickými rozmermi jednoducho neklaplo. Ponúka veľmi úspornú energetickú triedu A+++. Práčka je vybavená certifikovaným programom pre starostlivé odstraňovanie alergénov a baktérií Allergy Smart, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty a alergény. Majte svoju bielizeň vždy perfektne čistú a bez nežiaducich baktérií. 

Kľúčové vlastnosti úzkej práčky Sharp ES GFC6122W3-CZ

  • Energetická trieda A+++
  • Pojme 6 kg bielizne
  • Časovač odloženého štartu
  • Do menších kúpeľní (hĺbka iba 41,6 cm)
  • Prehľadný LCD displej
  • Certifikovaný program pre starostlivé odstraňovanie alergénov a baktérií Allergy Smart
  • Polovičná náplň EcoLogic
  • Ochrana pred tvorbou peny a pretečením
  • S programom Superjet 15 vyperiete už za 15 minút
  • Automatická zámka dverí a detská zámka ovládacieho panela

Objemný bubon a veľké plniace dvierka práčky Sharp

Objemný bubon s veľkým plniacim otvorom s priemerom až 47 cm pojme 6 kg bielizne, čo je v kombinácii s úzkym profilom práčky ES GFC6122W3-CZ veľmi slušná kapacita. Stane sa ideálnou práčkou do rodín s vysokými nárokmi na množstvo bielizne v jednej várke. Ak však nastane situácia, keď budete potrebovať vyprať naozaj rýchlo, je k dispozícii program Superjet 15. Ten je schopný vyprať bielizeň len za 15 minút. Nízka prevádzková hlučnosť zaisťuje, že práčku takmer nepočujete, a to najmä vďaka špeciálnemu izolačnému systému a kvalitnému motoru, ktorý je zároveň naozaj výkonný. Hladina akustického hluku pri žmýkaní nepresahuje 79 dB. Zaiste poteší prítomnosť ochrany pred pretečením a tvorbou peny. 

Úsporná funkcia EcoLogic

Táto funkcia zaisťuje najvyššiu účinnosť bez ohľadu na náplň. EcoLogic prispôsobuje spotrebu vody, času a energie tohto spotrebiča tak, aby zodpovedala veľkosti náplne a zaisťuje tak najvyššiu účinnosť. Nesmieme zabudnú ani jednoduché ovládanie, ktoré si zamilujete. Prebieha pomocou prehľadného LED displeja a otočného voliča. 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 41,6 cm
Šírka 59,7 cm
Výška 84,5 cm

Funkcie

Funkcie práčky Displej
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  SHPR001
Produktové číslo:  ESGFC6122W3-CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16