Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Shanling UA5, červený

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Shanling UA5, červený

Chcete si kdekoľvek dopriať počúvanie hudby vo vysokej kvalite? S prenosným slúchadlovým zosilňovačom Shanling UA5 kompaktných rozmerov rozhodne nestúpite vedľa. Je vyrobený v červenej farbe v luxusnom dizajne a osadený monochromatickým displejom OLED, dvoma čipmi ESS ES9038Q2M a dvoma dedikovanými slúchadlovými zosilňovačmi Ricore RT6863. Zosilňovač Shanling sa tak môže pochváliť čistým a bohatým zvukom vo vysokom rozlíšení a poriadnym výkonom. Ďalej je vybavený napríklad otočným kolieskom na ovládanie hlasitosti, 4,4 mm vyváženým konektorom a 3,5 mm jackovým konektorom. Zosilňovač slúchadiel UA podporuje Hi-Res až do 768 kHz/32-bitov a DSD512 a vydrží v chode až 6 hodín. Batériu s kapacitou 220 mAh plne nabijete za krátkych 30 minút. Shanling UA5 okrem toho ponúka ešte špeciálny hybridný režim napájania. Výstupný výkon je pre 3,5 mm výstup 137 mW@32Ω a pre 4,4 mm výstup 211 mW@32Ω.

Kľúčové vlastnosti prenosného slúchadlového zosilňovača Shanling UA5, červený

  • Prenosný slúchadlový zosilňovač Shanling UA5 má červenú farbu a kompaktné rozmery
  • Luxusný dizajn
  • Vybavený monochromatickým displejom OLED
  • S hybridným napájacím systémom
  • Ovládanie hlasitosti pomocou otočného kolieska
  • Dva čipy ESS ES9038Q2M pre čistý a bohatý zvuk vo vysokom rozlíšení
  • Podporuje Hi-Res až do 768 kHz/32-bit a DSD512
  • Napájanie cez USB port v režime USB DAC
  • V režime hybridného napájania sú DAC a zosilňovače napájané z batérie a ostatné časti z USB konektora
  • Zosilňovač slúchadiel UA5 je možné plne nabiť už za 30 minút
  • Pri vybití sa dokáže automaticky prepnúť do režimu napájania USB a začne sa nabíjať
  • Zariadenie UA5 je vybavené dvoma dedikovanými slúchadlovými zosilňovačmi Ricore RT6863
  • O ešte lepší herný zážitok sa postará Režim UAC1.0
  • Batériu s kapacitou 220 mAh je možné plne nabiť iba za 30 minút
  • Doba chodu je 6 hodín
  • Shanling UA5 vie výborne spracovať signál
  • Kompatibilný so systémami OS Android aj iOS, ďalej s Windows a MacOS
  • Bohatá konektivita zosilňovača UA5

Slúchadlový zosilňovač s hybridným batériovým napájacím systémom

Prenosný slúchadlový zosilňovač Shanling UA5 s hybridným batériovým napájacím systémom disponuje malou 220 mAh batériou, ktorá napája zosilňovače a DAC. Poskytne výhodu v podobe stálej kvality zvuku bez ohľadu na zariadenie. Zosilňovač slúchadiel Shanling vydrží na jedno nabitie v činnosti až 6 hodín.

Vybavený dvoma čipmi ESS ES9038Q2M

Kvalitnú hudbu si vypočujete aj na cestách. Prenosný slúchadlový zosilňovač Shanling UA5 je totiž vybavený dvoma čipmi ESS ES9038Q2M, ktoré výrobca použil aj v ďalších prenosných zariadeniach Hi-Res. Vyznačujú sa vysokým rozlíšením s prirodzeným zvukom bohatým na detaily. Zosilňovač zvuku do ucha UA5 sa ďalej môže pochváliť podporou Hi-Res až do 32-bit/768 kHz a DSD512. 

Poriadny výkon vďaka dvom dedikovaným slúchadlovým zosilňovačom Ricore RT6863

Nenechajte sa zmiasť kompaktnými rozmermi. Prenosný zosilňovač Shanling UA5 ukrýva dva dedikované slúchadlové zosilňovače Ricore RT6863, ktoré spoločne s čipmi ESS DAC zaistia slúchadlám poriadny výkon. Akú pesničku si vypočujete ako prvú?

Zosilňovač slúchadiel UA5 vie výborne spracovať signál

Prenosný zosilňovač slúchadiel Shanling UA5 vie výborne spracovať signál. Všetky dáta spracuje precíznejšie a zároveň so zvýšeným výkonom, vrátane PCM aj DSD. Za tieto schopnosti vďačí vlastnému systému FPGA a vysokopresnému kryštálovému oscilátoru.

Bohatá konektivita zosilňovača Shanling UA5

Bohatú konektivitu prenosnému slúchadlovému zosilňovaču Shanling UA5 zariadi celá séria konektorov. Máte k dispozícii klasický 3,5 mm alebo 4,4 mm vyvážený. Zariadenie UA5 použijete aj ako USB/koaxiálny SPDIF prevodník, čo umožňuje pripojiť smartfón, High-End domáci DAC alebo prijímač. Na koaxiálne pripojenie SPDIF budete potrebovať kompatibilný kábel s 3,5 mm TRRS konektorom.

Režim UAC1.0 sa postará o ešte lepší herný zážitok

Prenosný zosilňovač zvuku do ucha Shanling UA5 je taktiež výborným spoločníkomo pre všetkých hráčov. Prináša totiž režim UAC1.0, ktorý zariadi kompatibilitu s množstvom zariadení, vrátane herných systémov. Postará sa tak o ešte lepší herný zážitok.


Kód:  SHL004b5
Produktové číslo:  6972835390943

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03