Obnoviť stránku

SEVERIN SM 3798

Garancia najlepšej ceny
35,90 €

SEVERIN SM 3798

Tyčový mixér SEVERIN SM 3798 ...

Výkonný tyčový mixér SEVERIN je nenápadným a skladným spotrebičom a zároveň zvládne prípravu všetkých mixovaných nápojov, dipov, kaší aj drveného ľadu na prípravu ľadovej triešte. Nevyhnutnou súčasťou mixéra je tiež nádoba so sekáčikom, ktorý bez váhania naseká orechy aj kávové zrná. Mixér je vybavený dvojkrídlovou čepeľou a motorom so slušným príkonom 600 W. Silný a výkonný motor dokáže ľahko vyvinúť rýchlosť až 13000 ot./min. Pre extra veľký výkon využijete turbo rýchlosť. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť pomocou 3 nastaviteľných stupňov. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť plynule jednoduchým stlačením tlačidla. Pre komfortné mixovanie je k dispozícii ochrana proti nežiaducemu striekaniu kvapiek v priebehu mixovania, vďaka ktorej sa vám aj horúce pokrmy budú mixovať ľahko a bezpečne. Zatiaľ čo vás tyčový mixér očarí svojím vzhľadom, kvalitné materiály sa postarajú o dlhú životnosť. Výrobca pri zhotovení tyčového mixéra SEVERIN vybral nerez.

Hlavné prednosti ponorného mixéra SEVERIN SM 3798

  • Výkonný ponorný mixér SEVERIN je užitočným pomocníkom v kuchyni
  • Má 3 voliteľné rýchlosti
  • Pre extra výkon využijete turbo rýchlosť
  • Maximálne otáčky dosiahnu 13000 ot./min
  • Môže sa pochváliť plynulou reguláciou rýchlostí
  • Materiálom pre nohu tyčového mixéra je nerez
  • Výkonný ponorný mixér SEVERIN SM 3798 má príkon 600 W
Tyčový mixér SEVERIN SM 3798 ...
Tyčový mixér SEVERIN SM 3798 ...

Ponorný mixér SEVERIN sa môže pochváliť praktickým príslušenstvom

V krabici ponorného mixéra SEVERIN SM 3798 vás určite poteší aj široké príslušenstvo, ktoré prakticky využijete na spracovanie rôznych druhov surovín. Pomocou sekáčika prekvapíte priateľov domácim pestom z byliniek, rozomeliete ovsené vločky na zdravú múku alebo v okamihu nasekáte zeleninový základ na nedeľnú sviečkovú. Súčasťou sekáčika je aj sekacia nádoba, kde pohodlne pripravíte vložené ingrediencie. Sekáčik je taký silný, že si ľahko poradí aj so zmrznutým ovocím či kockami ľadu. Šľahacia metla sa stane pravým spoločníkom pri miešaní nadýchaných krémov, výrobe lahodnej šľahačky či domácej majonézy. Ponorný tyčový mixér je vybavený aj praktickou mixovacou nádobou.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 2
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 600 W
Počet rýchlostí 3
Maximálne otáčky 13 000 ot./min
Kód:  SEVTM764
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM 3798

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06