Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
148,90 €

Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST

Ak hľadáte kvalitne spracovaný gril, s ktorým vykúzlite dokonalé grilované špeciality pre rodinu aj priateľov, potom je pre vás elektrický gril Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST ideálnou voľbou. Gril je možné bez problémov použiť vnútri aj vonku, takže vaše grilovanie nenaruší ani nepriazeň počasiaPre jednoduchú údržbu je k dispozícii rošt z nehrdzavejúcej ocele a vďaka grilovacej ploche 996 cm2 môžete s grilom pripravovať viac pokrmov súčasne. Pri príprave vašich chutných pokrmov oceníte veľmi rýchle zahriatie grilu z 0 na 500 °C len za 10 minút, vďaka čomu je gril veľmi rýchlo pripravený na každé grilovanie. Gril Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST je vybavený integrovaným teplomerom a grilovacím vpichovým termostatom, takže ľahko zistíte presnú tepotu pripravovaného pokrmu. O momentálnom stave grilu vás informuje aj LED podsvietenie, ktoré mení farbu v závislosti od aktuálnej teploty.

Kľúčové vlastnosti elektrického grilu Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST

  • 10° kroky pre nastavenie teploty od 80 do 500 °C
  • Nerezový rošt pre jednoduchú údržbu
  • Dvojité vykurovacie teleso grilu Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST
  • Grilovacia plocha s veľkosťou cca 996 cm2
  • Praktická reflektorová nádoba
  • Integrovaný teplomer a grilovací vpichový termostat
  • Zvýšenie teploty z 0 na 500 °C počas 10 minút
  • LED podsvietenie pre zistenie aktuálnej teploty
  • Praktický OLED displej grilu Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST
  • Špeciálny SafeTouch povrch proti popáleniu
  • Bezpečnostný mikrospínač
  • Výkon 3 000 W
  • Farba grilu: Čierna/Strieborná

10° kroky pre nastavenie ideálnej teploty

Pri použití elektrického grilu Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST možno nastaviť ideálnu teplotu v 10° krokoch, prostredníctvom praktického OLED displeja. Teplotu je možné zvoliť v rozmedzí od 80 do 500 °C, čo je ideálne na vytvorenie dokonalých podmienok na prípravu rôznych druhov jedál. Ideálny prehľad o aktuálnej teplote a dĺžke prípravy daného pokrmu je zaistený integrovaným teplomerom a grilovacím vpichovým termostatom.

Praktická reflektorová nádoba

O dokonalé rozprestrenie tepla sa stará špeciálna reflektorová nádoba. Gril Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST disponuje dvojitým vykurovacím telesom, ktoré zaistí maximálny výkon v každej situácii. Vďaka tomu dokáže gril zvýšiť teplotu z 0 na 500 °C za iba 10 minút, takže je počas krátkej chvíle pripravený na úpravu akéhokoľvek pokrmu.

Bezpečnostné prvky grilu Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST

Vďaka špeciálnemu povrchu SafeTouch môžete gril Severin PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST vždy bezpečne používať bez obáv z popálenia. Na zaistenie maximálnej bezpečnosti je navyše gril vybavený bezpečnostným mikrospínačom, ktorý automaticky vypne ohrev pri manipulácii s vykurovacím telesom. O rozohriatí grilu vás informuje LED podsvietenie, ktoré mení farbu v závislosti od aktuálnej teploty.


Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na elektrinu
Typ grilu Záhradný, Stolný, Bezdymový, BBQ, Balkónový, Prenosný

Materiál

Materiál plochy na grilovanie Nehrdzavejúca oceľ
Materiál grilu Oceľový

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 996 cm2
Šírka plochy na grilovanie 41,5 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 24 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 25 cm
Šírka grilu 62 cm
Hĺbka grilu 42 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 4,9 kg

Výbava

Výbava Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Odkladacia plocha, Regulácia teploty, Tepelná poistka, Teplomer, Vyberateľný rošt, Zástena proti vetru

Vlastnosti

Príkon 3 000 W
Počet grilovacích plôch 1
Dĺžka napájacieho kábla 2 m

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  SEVEG589
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PG 8114 SENOA DIGITAL BOOST

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01