Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SEVERIN JG 3521

4,4 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
54,90 €

SEVERIN JG 3521

Máte radi domáce jogurty? Jogurtovač SEVERIN JG 3521 vám ich pomôže pripraviť. Ľahko pripravíte grécky, prírodný, vegánsky, bezlaktózový alebo napríklad kokosový jogurt. Tento digitálny prístroj sa pýši 5 automatickými programami a možnosťou nastaviť požadovanú teplotu aj čas. Je zdravotne neškodný, neobsahuje BPA.Súčasťou modelu je 7 pohárov s objemom 150 ml s nepriepustným plastovým viečkom. Elektronická kontrola regulácie teploty zaistí, že výsledok bude perfektný. Vďaka jogurtovaču SEVERIN JG 3521 vyrobíte nielen akýkoľvek jogurt, ale aj jogurtový nápoj. Moderný otočný ovládač Easy-Select s LED displejom zaistí jednoduché a prehľadnéovládanie.

Kľúčové vlastnosti jogurtovača SEVERIN JG 3521

  • Pripraví akýkoľvek jogurt aj jogurtový nápoj
  • Digitálny jogurtovač s 5 automatickými programami
  • Súčasťou je 7 pohárov s objemom 150 ml s nepriepustným plastovým viečkom
  • Po dokončení programu sa automaticky vypína
  • Disponuje nastaviteľnou teplotou aj časom vrátane elektronickej kontroly regulácie teploty
  • Jogurtovač SEVERIN JG 3521 neobsahuje BPA
  • Jogurtovač je vybavený moderným otočným ovládačom Easy-Select s LED displejom
  • Prístroj disponuje protišmykovými gumovými nožičkami a tepelne izolovaným vonkajším plášťom
  • Nájdete tu úložisko na kábel

Výkonný pomocník na výrobu jogurtov

Jednoduchú prípravu čerstvého jogurtu zaistí jogurtovač SEVERIN JG 3521. Prístroj sa po dokončení výroby automaticky vypína a je vyrobený z brúseného nerezu. Tento model disponuje tepelne izolovaným vonkajším plášťom. Taktiež tu nájdete úložisko na kábel. Protišmykové gumové nožičky model chránia pred nechceným pohybom.

Príkon:
13 W

Kód:  SEVJO054
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  JG 3521

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12