Obnoviť stránku

Záhradné sety a zostavy

Na trávenie času vonku je dôležité mať kvalitný záhradný set, ktorý je odolný nielen voči častému používaniu, ale predovšetkým voči nepriaznivým vplyvom počasia. Na výber máte rôzne záhradné sedacie súpravy, z ktorých si vyberiete presne podľa vašich požiadaviek. Poradíme vám, ako sa zorientovať v širokej ponuke.

Pokračovať
Spresniť parametre
530 položiek

Záhradné sety a zostavy

Ak na svojej záhrade radi relaxujete, organizujete oslavy alebo grilovanie, a zháňate záhradný nábytok, tu ste na správnom mieste. Exteriérový nábytok môže zahŕňať set záhradného nábytku alebo jednotlivé záhradné stoly a záhradné stoličky. K dispozícii je napríklad záhradné posedenie Fieldmann, Happy Green, Sharks alebo napríklad V-GARDEN.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11