Obnoviť stránku

Set Tassimo kávovar TAS1204 s 50% zľavou + 5 balenie kapsúl

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Set Tassimo kávovar TAS1204 s 50% zľavou + 5 balenie kapsúl

Automat na prípravu teplých nápojov Tassimo v sebe spája rýchlosť, jednoduchosť a neuveriteľnú kompaktnosť . To všetko vďaka jedinečnému systému prietokového ohrievača a plne automatizovanému postupu . Vy tak len vložíte náplň, stlačíte tlačidlo a behom chvíľky môžete pripraviť silné espresso, lahodné Caffé Crema, voňavé Cappuccino, Latte Macchiato či horúcu čokoládu. Intenzitu nápoja môžete sami ovplyvňovať .
Zárukou ozajstné kvality sú starostlivo vyberané náplne od renomovaných značiek Jacobs Kronung alebo Milka. Medzi prípravou nápojov nebudete musieť čakať - všetko prebieha okamžite a bez prenosu chutí vďaka kapslím T-Disc a procesu parného prečistenie trysiek ihneď po príprave každého nápoja.
Vyberateľný zásobník na vodu má objem 0,7 l Celý systém je možné čistiť a odvápňovať pomocou servisného T-Disco (súčasť balenia). Veľkosť šálky nehrá žiadnu rolu - podstavec je výškovo polohovateľný , Prípadne ho možno úplne vybrať a umyť ho. V prípade, že omylom otvoríte hlavu prístroja počas procesu prípravy, dôjde k automatickému vypnutiu . Rovnako tak aj bezpečnostná poistka zamedzí nechcenému spusteniu procesu sparenia.
Zariadenie samovoľne prechádza do režimu Stand-by po každom procese sparenia a zapnutie/vypnutie, aby ušetril energiu . O stave prístroja vás informujú LED ukazovatele. Tassimo radu 120 je vyvedený v kompaktnom, modernom a nadčasovom dizajne , Aby bol nielen dobrým sluhom, ale aj nádherným doplnkom každej domácnosti.

Doplňujúce údaje:

  • Príkon 1300 W
  • Max. tlak 3,3 bar
  • Rozmery 249 x 169 x 298 mm
  • Hmotnosť 2,16 kg

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Kapsuly

Druh kapsuly Tassimo
Kód:  EAN5134b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13