Obnoviť stránku

Set PowerStrip Modular 3 m cable + USB modul

4,9 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Set PowerStrip Modular 3 m cable + USB modul

Cieľom PowerStrip Modular je poskytnúť úľavu od nespočetných adaptérov a nekompatibilných technológií. PowerStrip Modular je modulárny zásuvkový systém, ktorý prináša jednoduché riešenie, každý si môže produkt prispôsobiť vlastným potrebám – vytvoriť si modulárnu reťaz!


Vďaka modulárnemu systému PowerStrip môžeme znížiť množstvo adaptérov, nabíjačiek, diaľkových ovládačov či predlžovačiek, ktoré vytvárajú neporiadok nielen doma, ale aj v okolí skládok elektronických odpadov po celom svete.

PowerStrip Modular ponúka 3 zásuvky (250 V ~, 16 A, 3 680 W), detskú poistku, uzemnenie a konektor na pripojenie ďalších modulov.


Prečo zvoliť práve súpravu PowerStrip Modular?

USB modul s dvoma USB portami súčasťou balenia

Vďaka modulu USB rozšírite svoj PowerStrip o 2 výkoné USB porty. Toto rozšírenie však nemusí byť konečné. Pripojením ďalších modulov môžete vytvoriť zásuvkovú lištu, ktorá môže mať viac USB portov.


Zásuvková lišta podľa individuálnych potrieb

Naším cieľom je znížiť množstvo adaptérov, nabíjačiek, diaľkových ovládačov a predlžovačiek – skrátka toho, čo vytvára neporiadok nielen doma, ale aj na skládkach elektronických odpadov široko-ďaleko.  Moduly budú obsahovať: Wifi, POWERBANK, USB typu C, USB, svetlo, svetelný senzor, extra zásuvku, diaľkové ovládanie a i.


Cvak

Moduly sú medzi sebou kompatibilné. Je na vás, akú kombináciu zvolíte.

Prenosné a pohodlné

Všetky moduly sú oddeliteľné a môžete ich mixovať podľa potrieb.
Vďaka nízkej hmotnosti a malým rozmerom sa ľahko zmestia do batohu či tašky, a to či pri cestovaní, alebo keď idete na obchodnú schôdzku.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ nabíjačky Do siete
Originálna/alternatívna Alternatívna

Výkon a prúd

Výkon 3 680 W
Maximálny prúd hlavného výstupu 2,4 A

Kábel

Dĺžka kábla 3 m

Farba

Farba Biela
Kód:  NZE301f6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13