Reklamácia tovaru značky Safescan

  • Kontaktujte autorizovaný servis a dohodnite sa na spôsobe odovzdania

Značkaserviskontakty
Safescan
XERTEC a.s.

(+420) 225 004 411 - ČR

[email protected]

Údolní 212/1, 147 00 Praha 4

Prečo reklamovať v autorizovanom servise?

  • Rýchly spôsob vybavenia a zaevidovaní reklamácie prostredníctvom telefónu alebo e-mailu
  • Istota odbornej diagnostiky problému

Poznámka:
Ak budete telefonovať alebo písať e-mailovú správu do nášho servisu, vždy skontrolujte, či máte po ruke nasledujúce informácie: číslo modelu, číslo súčasti, výrobné číslo (pozri nálepka na spodnej strane prístroja), číslo verzie softvéru, dátum nákupu


 

Upozornenie:


Standartní záruka pre produkty SAFESCAN je poskytnutá po dobu 24 mesiacov. Pri produktoch s možnosťou výmeny UV lampy (4W, 6W, 9W) platia pre typ produktu: Detektor falzifikátov SAFESCAN 45, Detektor falzifikátov SAFESCAN 50, Detektor falzifikátov SAFESCAN 65, Detektor falzifikátov SAFESCAN 70 a Detektor falzifikátov SAFESCAN 40H je žiarivka spotrebným materiálom a na životnosť žiarivky je poskytnutá výrobcom záruka po dobu 3 mesiacov. Prípadná reklamácia na nefunkčnosť žiarivky po uplynutí záruky môže byť zamietnutá z dôvodu prekročenia životnosti produktu.


K produktom Safescan môžete získať aj predĺženú záruku. V prípade, že sa do 30 dní od nákupu zaregistrujete na stránkach https://www.safescan.com/en/myAccount/login/ predĺžite si vašu záruku na 36 mesiacov. Bez registrácie platí štandardná záruka 24 mesiacov.