Obnoviť stránku

SENSODYNE Rapid Whitening 3× 75 ml

5,0 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

SENSODYNE Rapid Whitening 3× 75 ml

Trápia vás citlivé zuby a zažívate nepríjemnú bolesť pri konzumácii niektorých jedál čí nápojov? Zubná pasta Rapid Whitening od Sensodyne vám poskytne rýchlu úľavu od bolesti citlivých zubov. Pasta má nielen okamžitý účinok – pri pravidelnom používaní dvakrát denne vám zaistí dlhodobú ochranu pred bolesťou citlivých zubov a pomôže vaše zuby chrániť pred vznikom zubného kazu. Vďaka jej bieliacim účinkom bude váš úsmev belší a žiarivejší. Výhodné balenie obsahuje 3 ks zubnej pasty.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty SENSODYNE Rapid Whitening

  • Zubná pasta poskytujúca rýchlu úľavu od bolesti citlivých zubov
  • Rapid Whitening bieli zubnú sklovinu a pomáha predchádzať tvorbe povrchových škvŕn
  • Pasta obsahuje fluorid cínatý, ktorý obnovuje ochrannú vrstvu na obnaženom dentínu
  • Pomáha chrániť zuby pred zubným kazom
  • Pri pravidelnom používaní 2× denne poskytuje dlhotrvajúcu ochranu pred bolesťou citlivých zubov
  • Zvýhodnené balenie s 3 ks zubnej pasty

Použitie:
Aplikujte 2,5 cm dlhý pruh pasty na zubnú kefku s mäkkými štetinami a dôkladne si čistite zuby minimálne 1 minútu. Používajte 2× denne (ráno a večer), nepoužívajte častejšie ako 3× denne. Pre rýchlu úľavu si zuby vyčistite alebo vytlačte množstvo veľkosti hrášku na koniec prsta a jemne ho votrite na citlivé miesta zubov (maximálne dvakrát denne), a to na dobu 1 minúty pred čistením zubov. Pasta nie je vhodná pre deti do 12 rokov.

Upozornenie:
Ak dôjde pri používaní tohto výrobku k podráždeniu, používanie výrobku prerušte. Ak príznaky pretrvávajú alebo sa zhoršujú, vyhľadajte zubného lekára.

Zloženie:
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carnomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium, Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene


Zloženie

Zloženie:
Glycerín, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aróma, Sodium Lauryl Sulfate, Oxid titaničitý, Carnomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium, Saccharín, Fluorid sodný, Limonene

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 225 ml
Kód:  ZUB695
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000012592935
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16