Obnoviť stránku

Sense Vital Air 3011 D

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sense Vital Air 3011 D

Unikátna čistička vzduchu Sense Vital Air 3011 D s revolučným filtračným systémom

Čistička vzduchu Sense Vital Air 3011 D je priekopníkom nového prístupu na odstránenie vzdušných nečistôt z domácnosti, ordinácie alebo kancelárie. Kombinuje silný motor a špirálovitý systém nasávania vzduchu s bežnými filtrami, ktoré sú však vybavené tak veľkým množstvom filtračného materiálu, ktorý na trhu nemá v danej cenovej kategórii konkurenciu. Vďaka tomu je adekvátne využitý výkon motora, filtre pohlcujú maximum nečistôt a vzduch strávi v čističke Sense Vital Air pri procese čistenia najdlhšiu dobu na trhu.

Fotografie produktu v popise sú iba ilustračné.

Vlastnosti čističky vzduchu Sense Vital Air 3011 D - červená

  • Vysokoúčinný filtračný systém
  • Vhodné do miestností s plochou až 120 m2
  • Výkon 550 m3/hod
  • Maximálna hlučnosť 65 dB
  • Účinný predfilter
  • HEPA filter so špeciálnou nanovláknitou vrstvou
  • Aktívny uhlíkový filter
  • Digitálny displej
  • Regulácia výkonu a časovač
  • Automatický režim
  • Detský zámok
  • Vyrobené z ekologických materiálov

Vysoko efektívny systém filtrácie čističky Sense Vital Air

Aby sa dosiahla maximálna účinnosť, je vzduch hnaný systémom kruhových filtrov po špirále dookola po celom obvode čističky Sense Vital Air. Vďaka dlhšiemu procesu čistenia sú zaistené oveľa lepšie výsledky, než je to u konkurenčných produktov. Čistička vzduchu Sense Vital Air je určená ako pre bežných, tak aj najnáročnejších používateľov a pri čistení vzduchu predstavuje riešenie bez kompromisov a ústupkov.

Účinný predfilter

Čistička vzduchu Sense Vital Air 3011 D využíva na zachytenie väčších pevných nečistôt kvalitný predfilter triedy F5, ktorý výrazne predlžuje životnosť čističky vzduchu a ostatných filtrov. Vďaka veľkej filtračnej ploche je zachytených 100 % nečistôt väčších ako 1 mikrometerŽivotnosť predfiltra F5 činí 4 – 6 mesiacov, čo je v porovnaní s konkurenčnými produktmi až 6×  dlhšia doba.

HEPA filter s nanovláknami

Veľká valcovitá plocha HEPA filtra zachytí viac ako 99 % mikroskopických pevných nečistôt, ako je napr. smog, sadze, polietavý prach, plesne, dym, vírusy, baktérie, výkaly roztočov atď. Plocha filtra je chránená špeciálnou nanovláknitou vrstvou, ktorá zaistí vysokoúčinné odstránenie nečistôt pri vysokom vzduchovom výkone. HEPA filter vydrží 3 – 5 rokov podľa intenzity používania a znečistenia priestoru.

Aktívny uhlíkový filter čističky vzduchu

Filter čističky Sense Vital Air je tvorený z 3,5 kg hrubých valčekov aktívneho uhlia, ktoré účinne odstráni plynné nečistoty, ako sú nepríjemné pachy, výpary, spaliny, prchavé organické látky a pod. Uhlíkový filter pracuje na osvedčenom princípe, ktorý využívajú napr. plynové masky. Životnosť filtra je 3 až 5 rokov podľa intenzity používania a miery znečistenia vzduchu v miestnosti.


Systém kruhového čistenia

Výkon motora a objem zariadenia je presne prispôsobený použitým filtrom, aby sa vzduch preháňal cez filtračný systém čističky Sense Vital Air po špirále, čím je predĺžená doba, a tým pádom aj účinnosť jeho čistenia.

Biometrický tvar lopatiek

Výkonný motor čističky vzduchu Sense Vital Air využíva špeciálne tvarované lopatky, vďaka ktorým je zachovaný jeho spoľahlivý výkon a maximálne znížená hlučnosť spotrebiča.

NANO vrstva z Dánska

HEPA filter čističky Sense Vital Air je vybavený špeciálnou nanovrstvou od dánskeho výrobcu, ktorá spoľahlivo zachytí všetky nečistoty, ktoré by inak výrazne skrátili životnosť filtra.


Valčekové aktívne uhlie

Aktívny filter Sense, oproti konkurenčným produktom, využíva hrubý granulát aktívneho uhlia, ktorého póry nie sú narušené drvením, takže absorbujú ďaleko viac nečistôt.

Ekologické materiály

Pri výrobe čističky Sense Vital Air boli využité ekologické materiály s minimálnym využitím plastov. Okrem kovového šasi s presnými mechanickými vlastnosťami je zastúpené prírodné drevo a bezpečnostné sklo.

Zlatá medaila

Revolučné čističky vzduchu Sense Vital Air si vyslúžili prestížne ocenenie za inovácie, ekológiu a systém čistenia na 75. medzinárodnom technickom veľtrhu v bulharskom Plovdive.


Čistý dizajn s prírodnými drevenými prvkami

Čistička vzduchu Sense Vital Air 3011 D na prvý pohľad zaujme elegantným červeným dizajnom kovového tela, ktoré je doplnené o originálne drevené prvky. Vďaka tomu sa Sense Vital Air stane atraktívnym doplnkom každého interiéru.

Intuitívne ovládanie čističky Sense Vital Air

Na vrchnej ploche čističky vzduchu Sense Vital Air sa nachádza ovládací panel s dotykovými tlačidlami a digitálnym displejom, pomocou ktorého ľahko nastavíte reguláciu výkonu alebo časovač. Taktiež môžete aktivovať automatický režim, ktorý prispôsobí výkon motora podľa aktuálneho znečistenia v miestnosti. Na zabezpečenie prevádzky spotrebiča nechýba detský zámok.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, USA

Vlastnosti

Príkon 150 W
Vzduchový výkon 550 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 120 m2
Vlastnosti Vhodná pre alergikov
Výbava Displej, Detský zámok

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový
Kód:  SENCV020
Produktové číslo:  8594200460020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11