Obnoviť stránku

SENCOR tyčový vysávač 3 v 1 SVC 0740BL

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SENCOR tyčový vysávač 3 v 1 SVC 0740BL

SENCOR tyčový vysávač 3 v 1 SVC 0740BL vám bude k dispozícii na bežné upratovanie celého domu či bytu. Tyčový aku vysávač SENCOR tyčový vysávač 3 v 1 SVC 0740BL nielenže zvládne vysať, ale tiež povytiera a povrch tiež vysuší. Jeho Li-Ion akumulátor vám garantuje na jedno nabitie 85 min upratovania podláh. Nabitie potom trvá 5 h. Vo výbave tohto tyčového vysávača je HEPA filter. Nečistoty sa vysávajú do vyprázdniteľnej nádoby, ktorú môžete jednoducho po vysávaní vysypať. Tyčový aku vysávač vás tiež prekvapí chodom, ktorý nebude rušiť všetkých naokolo 75 dB, vďaka čomu si budete môcť užívať viac pohodlia pri luxovaní.

Vynikajúce prednosti vysávača tyčového SENCOR tyčový vysávač 3 v 1 SVC 0740BL

  • Na vysávanie a súčasne aj umývanie podláh
  • Čas prevádzky 85 min, čas nabíjania 5 h
  • Lithium-ionový akumulátor
  • Od zásuvky dosiahne až
  • Príslušenstvo: prachová kefa a štrbinová hubica
  • Malá hlasitosť vysávača 75 dB

Na rýchle upratovanie ponúka SENCOR tyčový vysávač 3 v 1 SVC 0740BL niekoľko pomocných nástrojov. Základným doplnkom sa stala štrbinová hubica, s ktorou sa bez najmenších ťažkostí dostanete do rohov miestností.

Kód:  SENTV418
Produktové číslo:  SENCOR SVC 0740BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02