Obnoviť stránku

Sencor SWS 8800

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 8800

Zháňate bezdrôtový prehľadný teplomer s funkciou predpovede počasia? V tom prípade zvoľte meteostanicu Sencor SWS 8800. Kombinované meranie vonkajšej aj vnútornej teploty je samozrejmosťou. Tieto hodnoty si však oproti iným meteostaniciam budete môcť prečítať z veľkého displeja s technológiou TrueColor. Ten je dobre čitateľný z rôznych uhlov pohľadu aj na priamom slnku a dá sa ďalej konfigurovať podľa vašich potrieb. Meteostanica Sencor SWS 8800 dokáže predpovedať počasie, pred prípadnou poľadovicou alebo teplom. Môže vás potešiť funkcia indexu možnej tvorby plesní. Okrem teplôt dokáže meteostanica zmerať aj vlhkosť vzduchu a do pamäte si sama zaznamenáva maximálne a minimálne hodnoty aj hodnoty za predchádzajúci deň. Meteostanica Sencor SWS 8800 je napájaná ako zo siete, tak aj zo záložných batérií v prípade výpadku. Meteostanica Sencor je tiež moderný doplnok vhodný do vašej domácnosti. 

Kľúčové vlastnosti meteostanice Sencor SWS 8800

  • Meteostanica Sencor meria vonkajšiu i vnútornú teplotu, vlhkosť a index možnosti vzniku plesní
  • Bezdrôtové meranie vonkajšej teploty až na vzdialenosť 30 metrov
  • Veľký TrueColor displej s možnosťou výberu z 256 farieb
  • Blesková predpoveď počasia
  • Dobrá čitateľnosť na priamom slnku aj z rôznych uhlov
  • Automatické uchovávanie maximálnych a minimálnych hodnôt v integrovanej pamäti
  • Napájanie zo siete s možnosťou záložnej batérie
  • Vhodný doplnok do každej domácnosti

Predpoveď počasia s meteostanicou Sencor

Meteostanica Sencor SWS 8800 je schopná zmerať vonkajšiu aj vnútornú teplotu a vlhkosť. Na vonkajšie meranie je v balení priložený bezdrôtový senzor. K meteostanici Sencor môžete pripojiť až 8 bezdrôtových senzorov (v balení je priložený jeden). Bezdrôtový senzor funguje na 2 AA batérie (nie sú súčasťou balenia). Meteostanica Sencor SWS 8800 vás upozorní na nebezpečenstvo poľadovice špeciálnym symbolom snehovej vločky, ktorá sa ukáže pri vonkajšej teplote od 3 °C do -2 °C. Meteostanica má v sebe zabudovaný senzor atmosférického tlaku, vďaka ktorému dokáže predpovedať počasie. Meteostanica Sencor má možnosť farebného podsvietenia displeja, ktorý možno voliť na nízku alebo vysokú intenzitu alebo ho úplne vypnúť. Na výber máte z 256 farieb. Veľmi zaujímavá funkcia je možnosť meniť farbu podľa nameranej vonkajšej teploty. Budete tak vždy vedieť, aká je vonku teplota len letmým pohľadom na meteostanicu Sencor SWS 8800. 

Ďalšie funkcie meteostanice Sencor

Meteostanicu Sencor SWS 8800 môžete využívať aj ako digitálne hodiny. Dátum a čas na displeji sú riadené rádiovým signálom, nemusíte sa teda o nič starať a budete mať vždy presný čas na očiach. Dokonca je myslené aj na letný a zimný čas. Meteostanica Sencor je napájaná zo siete a má možnosť záložnej batérie, ktorá je súčasťou balenia. Na displeji nájdete tiež indikátor slabej batérie alebo indikátor sily rádiového signálu. Meteostanica Sencor SWS 8800 plní aj funkciu budíka. Budík má možnosť opakovaného budenia, ak ho nevypnete, bude fungovať ďalších 24 hodín. Aj tí najväčší spáči tak nemajú šancu zaspať. 

Parametre:
Farebný LCD displej s uhlopriečkou 4,88" (12,4 cm)
Prenos na vzdialenosť medzi hlavnou jednotkou a snímačom – až do vzdialenosti 30 m (v otvorenom priestore)
Frekvencia vysielania senzora: 433 MHz
Napájací adaptér hlavnej jednotky: DC (jednosmerný) 5 V/500 mA (súčasť príslušenstva)
Spotreba: < 25 W
Záložné batérie hlavnej jednotky: 1× CR-2032 3 V (súčasť príslušenstva)
Batérie na napájanie snímača: 2× 1,5 V veľkosti AA (batérie nie sú súčasťou príslušenstva – odporúčame Lítiové batérie)
Výška 149 mm
Šírka 90 mm
Hĺbka 44 mm
Hmotnosť 226 g (vrátane batérie, bez adaptéra)


Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérie CR2032
Počet batérií 1 ks

Určenie

Počasie predpoveď
Použitie Vnútorná, Vonkajšia

Vlastnosti

Hodnoty merania Teplota, vlhkosť
Funkcie Opakované budenie, Budík

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice Na stôl
Kód:  JN514t2
Produktové číslo:  SWS 8800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14