Obnoviť stránku

Sencor SWS 8400

4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 8400

Zháňate bezdrôtový prehľadný teplomer s funkciou predpovede počasia? V tom prípade zvoľte meteostanicu Sencor SWS 8400. Meria vonkajšiu aj vnútornú teplotu, má veľký displej s premenlivými farbami. Dokáže predpovedať počasie na 24 hodín dopredu. Displej je dobre čitateľný z rôznych uhlov pohľadu a aj na slnku. Dokáže zmerať vnútornú aj vonkajšiu teplotu a tiež vlhkosť. V pamäti má zaznamenané maximálne a minimálne hodnoty a dokáže vás vopred upozorniť na poľadovicu. Je napájaná zo siete a tiež má možnosť záložnej batérie. Kúpte si meteostanicu Sencor a získate tak aj moderný doplnok, ktorý sa dá postaviť na stôl.

Kľúčové vlastnosti meteostanice Sencor SWS 8400

  • Meteostanice Sencor meria vonkajšiu i vnútornú teplotu a vlhkosť
  • Bezdrôtové meranie vonkajšej teploty
  • Veľký displej s premenlivými farbami
  • Predpovedá počasie na 24 hodín dopredu
  • Dobrá čitateľnosť na priamom slnku
  • V pamäti uchováva maximálne a minimálne hodnoty
  • Vhodná na postavenie na stôl
  • Napájaná zo siete s možnosťou záložnej batérie

Predpoveď počasia s meteostanicou Sencor

Meteostanica Sencor je schopná zmerať vonkajšiu aj vnútornú teplotu a vlhkosť. Pre vonkajšie merania je v balení priložený bezdrôtový senzor, ktorý má tiež držiak pre primontovanie na stenu. K meteostanici Sencor môžete pripojiť až 3 bezdrôtové senzory (v balení je priložený jeden). Bezdrôtový senzor funguje na 2 AA, najlepšie lítiové batérie (tie nie sú súčasťou balenia). Meteostanica Sencor vás upozorní na nebezpečenstvo poľadovice špeciálnym symbolom snehovej vločky, ktorá sa ukáže pri vonkajšej teplote od 3 °C do -2 °C. Meteostanica má v sebe zabudovaný senzor atmosférického tlaku, ktorým dokáže predpovedať počasie 24 hodín dopredu. Meteostanica Sencor má možnosť farebného podsvietenia displeja, ktorým sa dá zvoliť nízka alebo vysoká intenzita alebo ho úplne vypnúť. Na výber máte z 256 možností farieb. Veľmi zaujímavá funkcia je možnosť meniť farbu podľa nameranej vonkajšej teploty. Tak budete vždy vedieť, aká je vonku teplota len letmým pohľadom na Meteostanicu Sencor.

Ďalšie funkcie meteostanice Sencor

Meteostanicu Sencor môžete využívať aj ako digitálne hodiny, prípadne budík. Dátum a čas na displeji sú riadené rádiovým signálom, nemusíte sa teda o nič starať a budete mať vždy presný čas na očiach. Dokonca sa myslelo aj na letný a zimný čas. Meteostanica Sencor je napájaná zo siete a má možnosť záložnej batérie CR 2032, ktorá je súčasťou balenia. Na displeji nájdete tiež indikátor slabej batérie alebo indikátor sily rádiového signálu. Meteostanica Sencor plní aj funkciu budíka. Budík má možnosť opakovaného budenia. Ak ho nevypnete, bude fungovať ďalších 24 hodín. Tak aj tí najväčší spáči nemajú šancu zaspať.

Parametre:
Displej TRUE COLOR s uhlopriečkou 7,56" (19,2 cm)
Prenos na vzdialenosť medzi hlavnou jednotkou a snímačom – až do vzdialenosti 30 m (v otvorenom priestore)
Frekvencia vysielania senzora: 433 MHz
Napájací adaptér hlavnej jednotky: DC (jednosmerný) 4,5 V/300 mA (súčasť príslušenstva)
Spotreba: 1,35 W
Záložná batéria hlavnej jednotky: 1× CR-2032 3 V (súčasť príslušenstva)
Batérie pre napájanie snímača: 2× 1,5 V vo veľkosti AA (batérie nie sú súčasťou príslušenstva – odporúčame lítiové batérie)
Výška 8,75 cm
Šírka 23 cm
Hĺbka 4,9 cm
Hmotnosť 307 g (vrátane batérie, bez adaptéra)

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérie AA, CR2032
Počet batérií 3 ks

Určenie

Počasie predpoveď
Použitie Vnútorná, Vonkajšia

Vlastnosti

Hodnoty merania Teplota
Funkcie Opakované budenie

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice Na stôl
Kód:  JN514m
Produktové číslo:  SWS 8400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09