Obnoviť stránku

Sencor SWS 50 černá

3,9 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 50 černá

Elegantné domáce meteorologická stanica s bezdrôtovým senzorom na meranie teploty a vlhkosti, zobrazuje aj čas, dátum, aktuálny deň v týždni a fázy mesiaca.Stanica sa môže pochváliť veľkým modro podsvieteným displejom, vďaka ktorému sú všetky informácie krásne čitateľné.
Stanica ponúka aj praktický budík s možnosťou nastavenia opakovania, ďalej pamäť minimálnej a maximálnej teploty a vlhkosti.Predpoveď počasia je zobrazená aj pomocou ikon indexu komfortu.Oceníte zobrazenie vývoja zmien teploty a vlhkosti aj rádiom riadené hodiny.
Parametre a špecifikácie:
Funkcia:
Bezdrôtový senzor merania teploty a vlhkosti Rádiom riadené hodiny Zobrazenie času, dátumu, dňa v týždni, fázy mesiaca 12/24 hodinový režim Budík s opakovaným budením Vnútorná teplota, vnútorná vlhkosť, vonkajšia teplota,vonkajšia vlhkosť Pamäť max a min teploty a vlhkosti Zobrazenie vývoja zmien teploty a vlhkosti Upozornenie pri dosiahnutí nastavenej vonkajšej teploty Ikony indexu komfortu a predpovede počasia Možnosť pripojenia až 3 bezdrôtových senzorov
Displej:
Veľký podsvietený displej
Napájanie:
3 x AA prístroj
2 x AAA vysielač
Batérie nie sú súčasťou balenia
Farebné prevedenie:
Čierne

Kód:  JN507e
Produktové číslo:  SWS 50
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04