Obnoviť stránku

Sencor SWS 4000

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 4000

Zháňate bezdrôtový prehľadný teplomer s funkciou predpovede počasia? V tom prípade zvoľte meteostanicu Sencor SWS 4000. Kombinované meranie vonkajšej aj vnútornej teploty je samozrejmosťou. Tieto hodnoty si však oproti iným meteostaniciam budete môcť prečítať z veľkého farebného LCD displeja. Ten je dobre čitateľný z rôznych uhlov pohľadu aj na priamom slnku. Meteostanica Sencor SWS 4000 dokáže predpovedať počasie či poľadovice, takže vás nikdy neprekvapia rýchle zmeny počasia. Okrem teplôt dokáže meteostanica zmerať aj vlhkosť vzduchu a do pamäti si sama zaznamenáva maximálne a minimálne hodnoty. Meteostanica je napájaná zo siete aj zo záložných batérií v prípade výpadku. Meteostanica Sencor je taktiež moderný doplnok vhodný do vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti meteostanice Sencor SWS 4000

  • Meteostanica Sencor meria vonkajšiu aj vnútornú teplotu a vlhkosť
  • Bezdrôtové meranie vonkajšej teploty až na vzdialenosť 30 metrov
  • Veľký farebný LCD displej
  • Blesková predpoveď počasia
  • Dobrá čitateľnosť na priamom slnku aj z rôznych uhlov
  • Automatické uchovávanie maximálnych a minimálnych hodnôt v integrovanej pamäte
  • Napájanie zo siete s možnosťou záložnej batérie
  • Vhodný doplnok do každej domácnosti

Predpoveď počasia s meteostanicou Sencor

Meteostanica Sencor je schopná zmerať vonkajšiu aj vnútornú teplotu a vlhkosť. Na vonkajšie meranie je v balení priložený bezdrôtový senzor, ktorý má tiež držiak na primontovanie na stenu. K meteostanici Sencor môžete pripojiť až 3 bezdrôtové senzory (v balení je priložený jeden). Bezdrôtový senzor funguje na 2 AA najlepšie lítiové batérie (nie sú súčasťou balenia). Meteostanica Sencor vás upozorní na nebezpečenstvo poľadovice špeciálnom symbolom snehovej vločky, ktorá sa ukáže pri vonkajšej teplote od 3 °C do -2 °C. Meteostanica má v sebe zabudovaný senzor atmosférického tlaku, vďaka ktorému dokáže predpovedať počasie. Meteostanica Sencor má možnosť farebného podsvietenia displeja, ktorý možno voliť na nízku alebo vysokú intenzitu alebo ho úplne vypnúť. Veľmi zaujímavá funkcia je možnosť meniť farbu podľa nameranej vonkajšej teploty. Budete tak vždy vedieť, aká je vonku teplota len letmým pohľadom na meteostanicu Sencor.

Ďalšie funkcie meteostanice Sencor SWS 4000

Meteostanicu Sencor SWS 4000 môžete využívať aj ako digitálne hodiny. Dátum a čas na displeji sú riadené rádiovým signálom, nemusíte sa teda o nič starať a budete mať vždy presný čas na očiach. Dokonca je myslené aj na letný a zimný čas. Meteostanica Sencor je napájaná zo siete a má možnosť záložnej batérie, ktorá nie je súčasťou balenia. Na displeji nájdete tiež indikátor slabej batérie alebo indikátor sily rádiového signálu. Meteostanica Sencor plní aj funkciu budíka. Budík má možnosť opakovaného budenia, ak ho nevypnete, bude fungovať ďalších 24 hodín. Aj tí najväčší spáči tak nemajú šancu zaspať.

Parametre:
Farebný LCD displej s uhlopriečkou 7,56" (19,2 cm)
Prenos na vzdialenosť medzi hlavnou jednotkou a snímačom – až do vzdialenosti 30 m (v otvorenom priestore)
Frekvencia vysielania senzora: 433 MHz
Napájací adaptér hlavnej jednotky: DC (jednosmerný) 4,5 V/150 mA (súčasť príslušenstva)
Spotreba: 1,35 W
Záložné batérie hlavnej jednotky: 3× 1,5 V AAA (súčasť príslušenstva)
Batérie na napájanie snímača: 2× 1,5 V veľkosti AA (batérie nie sú súčasťou príslušenstva – odporúčame Lítiové batérie)
Výška 161 mm
Šírka 99 mm
Hĺbka 26 mm
Hmotnosť 197 g (vrátane batérie, bez adaptéra)


Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérie AAA
Kód:  JN514r1
Produktové číslo:  SWS 4000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07