Obnoviť stránku

Sencor SWS 30 S strieborná

3,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 30 S strieborná

Meteorologická stanica s funkciou predpovede a veľmi dobre čitateľným displejom. Spracováva údaje hneď z max. troch externých senzorov. Z miestnych informácií o počasí môžete potom vyčítať aktuálnu vnútornú a vonkajšiu teplotu či vnútornú vlhkosť. Komunikácia hlavnej stanice a externého snímača prebieha bezdrôtovo. V otvorenom priestranstve je dosah až 30 m. Okrem spomínaných veličín ukazuje aj deň v týždni, fázy mesiaca, hodiny, dátum či alarm. Prístroj je zostavený z najmodernejších komponentov a bude vám poskytovať presné a spoľahlivé merania. Meteostanicu možno využiť aj pri ceste na dovolenku.
Parametre a špecifikácia:
Funkcie:
Rádiom riadené hodinyZobrazenie času, dátumu, dňa v týždni, alarmu, fázy mesiacaVnútorná teplota, vnútorná vlhkosť, vonkajšia teplotaRozsah merania vnútornej teploty 0 °C až 50 °CRozsah merania vonkajšej teploty -20 °C až 70 °CRozsah merania vnútornej vlhkosti 25 % až 95 % RV12/24 hod režimZobrazenie vývoja zmien teplotyPredpoveď počasiaMožnosť pripojenia až 3 bezdrôtových senzorovOpakované budenieDosah vo voľnom priestore až 30 m
Displej:
Veľký podsvietený displej
Rozmery:
18,5 × 8 × 5 cm
Váha:
230 g
Farebné vyhotovenie:
Strieborná

Kód:  JN507cs
Produktové číslo:  SWS 30 S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11