Obnoviť stránku

Sencor SWS 30 R červená

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 30 R červená

Domáca meteorologická stanica, ktorá okrem toho bezdrôtový snímač pre meranie teploty a vlhkosti , ukazuje aj čas, dátum, aktuálny deň v týždni a fázy e mesiace. Stanica tiež ponúka praktický budík s nastavením opakovania alebo vlhkomera. Všetky informácie sú dokonale čitateľné z väčšej vzdialenosti, a to vďaka veľkému podsvietenému displeju. Môžete tiež oceniť napríklad zobrazenie zmien teploty a rádiom riadené hodiny.
Parametre a špecifikácie:
funkcie:Rádiom ovládané hodinyZobraziť čas, dátum, deň týždňa, alarm, fázu mesiacaVnútorná teplota, vnútorná vlhkosť, vonkajšia teplotaVnútorný rozsah teplôt od 0 do 50 ° CRozsah vonkajšej teploty -20 až 70 ° CVnútorný rozsah merania vlhkosti 25% až 95% relatívnej vlhkosti12/24 hodinový režimZobrazenie zmien zmien teplotyPredpoveď počasiaJe možné pripojiť až 3 bezdrôtové snímačeOpakované prebudenieDosah v otvorenom priestore do 30 m
displej:
Veľký podsvietený displej
Rozmery:
18,5 x 8 x 5 cm
hmotnosť:
230 g
Farebný dizajn:
Red
Kód:  JN507cr
Produktové číslo:  SWS 30 R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14