Obnoviť stránku

SENCOR SWK 2190WH

4,6 397 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
28,90 €

SENCOR SWK 2190WH

Kanvica Sencor

Rýchlovarná kanvica s reguláciou teploty

Som rýchlovarná kanvica, viem regulovať teplotu a mám objem 2 l

Rýchlovarná kanvica SENCOR SWK 2190WH

Som rýchlovarná kanvica SENCOR SWK 2190WH. Bez akéhokoľvek väčšieho vyťaženia ohrejem vodu na čaj i kávu. Vďaka svojmu objemu 2 l dokážem komfortne pripraviť nápoj až pre osem ľudí. Ako správna kanvica chcem mať vždy pod dohľadom, koľko vody pripravujem, preto mám vodoznak, ktorý je perfektne viditeľný z oboch strán, či už chcete ohriať pol alebo liter vody. S príkonom 2 200 W je rýchlosť môjho ohrevu pohotová a energeticky úsporná. No a aby som nebola len praktickou pomocníčkou, ponúkam sa v deviatich krásnych farbách.

Kanvica Sencor

Teplotu nastavujem podľa typu nápoja

Aby to nebolo len o rýchlom ohreve, Sencor ma vybavil niekoľkými teplotnými stupňami, aby som sa mohla individuálne prispôsobiť nápojom, ktoré by ste si priali pripraviť. Ideálna teplota nápoja je rovnako dôležitá ako postup jeho prípravy. Správne pripravený nápoj nestráca chuť ani hodnotné látky, ktoré sú napr. pri bylinných čajoch zdraviu prospešné. S ohrevom na 100, 90, 80, 70 a 50 °C si tak môžete vychutnať plnohodnotný čaj alebo lahodnú kávu.


Disponujem LED osvetlením a zvukovou signalizáciou

Túto funkciu mám naozaj rada. Každá z mojich prednastavených teplôt má aj svoju farbu, ktorá osvetľuje vnútro skleneného tela kanvice. Je to decentná hra s farbami, ktorá ale netrvá večne – po skončení ohrevu farbou zablikám a dvojitým pípnutím upozorním, že je všetko pripravené. Keďže svoj chod strategicky prelínam farbami, som skvelou partnerkou aj pre nepočujúcich používateľov.

Kanvica Sencor
Kanvica Sencor

Trojité istenie mi zaručuje bezpečnosť

Nie som len estetickým doplnkom, ale som hlavne kanvica vyrobená z vysokokvalitného a odolného skla, plastu a nehrdzavejúcej ocele, ktoré majú dlhú životnosť. Moje trojité istenie mi zaručuje bezpečný chod, a tak sa nemusíte obávať môjho prehriatia alebo kontrolovať vypínanie, ktoré spúšťam automaticky po skončení ohrevu alebo pri vytiahnutí z podstavca počas ohrevu vody. Keď to sčítam, mám super vlastnosti a funkcie, vďaka ktorým som spoľahlivou a funkčnou rýchlovarnou kanvicou a ešte aj padnem do každého oka.

Technická špecifikácia

  • Objem 2 l
  • 50/70/80/90/100 °C
  • Vnútorné LED osvetlenie
  • Tri režimy prevádzky
  • Veľmi rýchly ohrev
  • Filtračné sitko
Kanvica Sencor

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 2 l
Vlastnosti LED osvetlenie, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia
Príkon 2 200 W
Typ filtra Trvalý

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Biela
Kód:  SENRK845
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SWK 2190WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12