Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sencor SWK 2080BK

4,5 95 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

Sencor SWK 2080BK

Tiež patríte medzi tých, ktorí ráno nevytiahnu päty z domu bez lahodnej šálky kávy či čaju? Alebo si jednoducho radi po náročnom dni vychutnáte nejaký horúci nápoj, ktorý vás nabije energiou? Ak áno, potom vám dokonale poslúži rýchlovarná kanvica Sencor SWK 2080BK, ktorá zaujme nielen svojimi schopnosťami, ale vo svojom netradičnom sklenenom vyhotovení sa stane aj elegantnou ozdobou vašej kuchyne, s ktorou bude radosťou čakať na to, až sa vám dovarí voda.

Kanvica s objemom 2 l disponuje filtrom, ktorý spoľahlivo zachytí všetky nečistoty a usadeniny. Kanvica stojí na 360° základni so stredovým konektorom, v ktorom sa skrýva priestor pre uskladnenie sieťového kábla. Priehľadné sklo zaistí, že budete vždy vedieť o tom, koľko vody sa práve v kanvici nachádza, a vnútorné LED osvetlenie signalizujúce prevádzku, z nej robí vhodný nástroj na ohrev vody aj pre sluchovo postihnutých. O svoje bezpečie sa nemusíte strachovať, pretože výrobca kanvicu vybavil ako ochranou proti prehriatiu pri zapnutí bez vody, tak aj automatickým vypnutím po dosiahnutí bodu varu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 2 l
Vlastnosti LED osvetlenie, Otočná základňa
Funkcie Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Číra
Kód:  EAV4138p
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SWK2080BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02