Obnoviť stránku

Sencor SWK 2000 YELLOW

4,6 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWK 2000 YELLOW

Štýlová rýchlovarná kanvica značky Sencor sa vďaka objemu 2 litrov skvele hodí pre väčšie rodiny. Ráno s jej pomocou pripravíte šálku kávy alebo obľúbený čaj skutočne každému, a to v rekordnom čase. Jednoduchý dizajn v optimistickej žltej farbe zapadne prakticky do akejkoľvek kuchyne. Obojstranný vodoznak a stredový konektor Sunlight otočný o 360° sa hodí pravákom aj ľavákom, s ním totiž kanvicu nasadíte na podstavec z akéhokoľvek smeru.

Filter zachytávajúci nečistoty a usadeniny je vyberateľný a umývateľný na jednoduchú údržbu. Poteší vás tiež ergonomicky tvarovaná rukoväť pohodlná do ruky a úsporné skladovanie s káblom v podstavci. Vykurovacia špirála kanvice je skrytá v ohrievacej základni z ušľachtilej ocele a samozrejmosťou je maximálna bezpečnosť prevádzky. Prepínač zapnuté/vypnuté nájdete klasicky na držadle a o zapnutí vás informuje svetelná kontrolka.

Moderná rýchlovarná kanvica Sencor

  • Štýlový dizajn a obojstranný vodoznak
  • Objem 2 litre a príkon 2 000 wattov
  • Nasadenie na základňu z akéhokoľvek smeru
  • Vyberateľný umývateľný filter
  • Svetelná signalizácia zapnutia
  • Vysoká bezpečnosť prevádzky
  • Ergonomické držadlo s prepínačom zapnuté/vypnuté
  • Skrytá tepelná špirála v antikorovom dne
  • Úsporné skladovanie s uložením kábla v základni

3 funkcie pre maximálnu bezpečnosť

Sencor stavil rovno na trojitý bezpečnostný systém, s ktorým minimalizuje nepríjemné nehody. Už sa vám niekedy stalo, že ste omylom zapli kanvicu bez vody? Pre tento prípad Sencor pridal praktickú ochranu proti prehriatiu. Rovnako tak sa môže hodiť aj automatické vypnutie po odobratí zo základne, ak zabudnete kanvicu vypnúť manuálne. A tretí plusový bod – kanvica sa automaticky vypne po dosiahnutí bodu varu. Veko kanvice je navyše bezpečnostne zaistené.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 2 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 000 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Žltá
Kód:  SERK002
Produktové číslo:  40008225
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13