Obnoviť stránku

Sencor SWK 1280SS

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWK 1280SS


Existujú rýchlovarné kanvice a potom inteligentné rýchlovarné kanvice. Varia za vás, myslia za vás a strážia za vás. A to všetko neskutočne rýchlo.

Som klenotom vašej kuchyne.

Som elegantná, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a nemeckého, žiaruvzdorného skla Schott. Vykurovacia špirála je skrytá a špeciálna výlevka zabraňuje odkvapkávaniu a rozlievaniu vody.

Čas na čaj

je vďaka vyberateľnému sitku na sekundu presne vtedy, keď na čaj máte chuť. A voda na čaj je pripravená presne v teplote, aká má byť. Ako je to možné? Mám elektronickú reguláciu teploty a automatickú funkciu jej udržania na 75, 85, 90, 95 alebo rovných 100 °C.

Je dôležité vedieť,

kedy a či sa zapnem a vypnem a kedy dosiahne voda nastavenú teplotu. Preto sa všetko odo mňa dozviete buď vďaka zvukovému signálu, alebo LED podsvieteniu spínača.

Hlavne bezpečne

s trojitým bezpečnostným systémom s automatickým vypnutím po sňatí zo základne, automatickým vypnutím po dosiahnutí bodu varu a ochranou pred prehriatím pri zapnutí bez vody.


Nemecké sklo Schott

Nádoba s objemom 1,2 l je vyrobená z kvalitného nemeckého žiaruvzdorného skla Schott.

Presné dávkovače

sypaného čaju sú súčasťou tejto kanvice. Sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, takže vydržia naveky.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,2 l
Vlastnosti Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu
Príkon 1 400 W

Farba

Farba Antikoro
Kód:  SERK001
Produktové číslo:  41004348
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18