Obnoviť stránku

SENCOR SVC 0625AT 4 v 1

Garancia vrátenia peňazí
3,8 9 hodnotení

SENCOR SVC 0625AT 4 v 1

SVC 0625AT

Sencor | Tyčový vysávač | SVC 0625AT

Predstavujem sa ako tyčový akumulátorový vysávač SVC 0625

Sencor SVC 0625AT

Užite si pohodlné upratovanie. Som tyčový akumulátorový vysávač SVC 0625 od Sencor a hravo si poradím aj s náročným neporiadkom. Bezpochyby poteším bezdrôtovou prevádzkou, ktorú mi obstaráva Li-Ion batéria 25,2 V. Plného nabitia dosiahnem za pomerne krátku dobu a dokážem zveľaďovať vaše podlahy bez prestávky až 50 minút. Som príjemne ľahký, stabilný, tichý a zaisťujem multifunkčný chod s dvoma nastaviteľnými výkonmi.

Objavte výhody tyčového vysávača 4 v 1

Šetrite svoj čas, peňaženku, miesto aj energiu a vyskúšajte tyčový batériový vysávač od Sencor 4 v 1. Som totiž pomocník, ktorý zastane funkciu výkonného vysávača aj mopu. To ale nie je všetko! Vo svojom tele ukrývam vyberateľný ručný vysávač, ktorý efektívne zlikviduje neporiadok po varení, uprace povrch nábytku, a dokonca aj auto.

Sencor SVC 0625AT
Sencor SVC 0625AT

Mám špeciálny nadstavec Cat & Dog Mini

Domáce zvieratá môžu svojimi chlpmi znečistiť čalúnenie, koberce a posteľnú bielizeň. K ručnému vysávaču možno pripojiť špeciálny nadstavec „Cat & Dog Mini“, ktorý je súčasťou balenia. Tento nadstavec spoľahlivo odstraňuje vlasy, hrudky a vlákna z čalúnenia alebo kobercov.


Užite si vysoko komfortnú ovládateľnosť

Doslova sa s vami pretancujete miestnosťou. Okrem absencie napájacieho kábla sa chválim ľahkou ovládateľnosťou vo voľnom priestore aj pod nábytkom, ako je napríklad priestor pod posteľou alebo iné horšie prístupné miesta. Sencor ma vybavil hubicou, ktorá je otočná o 180°, a tak ľahko prispôsobiteľná každému zákutiu.

Sencor SVC 0625AT
Sencor SVC 0625AT

S LED osvetlením mi neunikne ani smietka prachu

Disponujem LED osvetlením pre ešte účinnejšie upratovanie. Osvetlenie je súčasťou otočnej hubice a umiestnené tak, aby odhalilo aj ten najmenší neporiadok a drobný prach. LED osvetlenie mi pomáha v miestach, kde je horšia viditeľnosť, ako sú komory, prípravne alebo priestor pod nábytkom a posteľou. Výborne poslúži aj v jesennom či zimnom čase, kedy je vonku šero a slnko zapadá čoskoro.

Pracujem s HEPA filtrom a bez vymeniteľných vreciek

Som naozaj výhodný vo všetkých ohľadoch. Šetrne pristupujem k prírode a som ohľaduplný k celej rodine. Pracujem s vyberateľným HEPA filtrom a s nádržkou na nečistoty s objemom 0,5 l. HEPA filter je vysoko kvalitný a postará sa aj o najmenšie častice prachu/alergénov. Nádržka na nečistoty je ľahko vyberateľná, umývateľná a nemusíte sa starať o kúpu vymeniteľných vreciek. So mnou bude každý nos ako v bavlnke, bez alergénov a ďalších dráždivých nečistôt.

Sencor SVC 0625AT

Moja rotačná kefa má vlastnú motorovú jednotku

Rotačná kefa je špeciálne navrhnutá na odstraňovanie vlasov, chlpov, nití, omrviniek, prachu a väčších častíc z podláh a kobercov. Dosahujem s ňou vynikajúce výsledky. Už pri prvom ťahu uvidíte dokonale čistý pás podlahy. Čo si o mne myslíte? Myslím, že som dokonale stavaný pre každú domácnosť a vyzerám dobre.

Technické špecifikácie

  • Vysokoúčinná 25,2 V Li-Ion batéria
  • Hubica s LED osvetlením rozpozná aj ten najjemnejší prach a zjednoduší vysávanie
  • Ergonomická rukoväť
  • LED Indikátor nabitia batérie 
  • Nabíjacia základňa na uskladnenie vysávača
  • 180° otočná hubica umožňuje ľahké manévrovanie okolo nábytku a pod ním
https://www.sencor.cz/vraceni-produktu

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Utieranie

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 6 h
Doba chodu 50 min
Kapacita batérie 2 000 mAh
Napätie batérie 25,2 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27,3 cm
Výška 116 cm
Hĺbka 16,2 cm
Hmotnosť 2,5 kg

Farba

Farba Biela, Modrá
Kód:  SENVT154
Produktové číslo:  SVC 0625AT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06