Obnoviť stránku

Sencor SUB 281BE

4,3 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
41,90 €

Sencor SUB 281BE

Sencor SUB 281BE je elektrická vyhrievacia deka, ktorú možno použiť na dvojposteľ. Táto praktická deka ponúka dva stupne teploty, ktoré sa prepínajú pomocou dvoch na sebe nezávsilých diaľkových ovládačov. Vyhrievacia prikrývka je zo syntetickej vlny a podporuje príjemný a uvoľnený spánok. Počas vášho spánku je o vás bezpečne postarané, a to vďaka špeciálnemu zariadeniu proti prehriatiu. Potiahnutá je príjemným a priedušným fleecovým poťahom, ktorý môžete prať v práčke.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Rozmer pre jednu osobu na dvojposteľ (160 x 140 cm)2 nezávislé diaľkové ovládače2 stupne nastavenia teplotyodporúčaná doba predhriatia 30 min.možnosť prania (odnímateľný kábel s ovládačom)kontrolka zapnutiaochrana proti prehriatiu
Príkon:
2x 60 W
Dĺžka prívodného kábla:
2 m
Materiál:
100 % polyester - polar fleece

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Deka

Vlastnosti

Príkon 120 W
Počet nastavení teploty 2
Dĺžka kábla 2 m

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Diaľkové ovládanie, Možnosť prania

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Diaľkový ovládač, Možnosť prania

Rozmery

Hĺbka 140 cm
Šírka 160 cm
Kód:  EAD6300l
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SUB281BE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17