Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sencor SUB 190

4,6 89 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

Sencor SUB 190

Sencor SUB 190 je elektrická vyhrievacia deka, ktorú možno použiť na posteli pre jednu osobu. Táto praktická deka ponúka dva stupne teploty, ktoré sa prepínajú pomocou diaľkového ovládania. Vyhrievacia prikrývka je zo syntetickej vlny a podporuje príjemný a uvoľnený spánok. V priebehu vášho spánku je o vás bezpečne postarané, a to vďaka špeciálnemu zariadeniu proti prehriatiu. Potiahnutá je príjemným poťahom z umelého ovčieho rúna, ktorý môžete prať v práčke.
Parametre a špecifikácia:
Vlastnosti:
Rozmer pre jednu osobu na jednoposteľ (150 x 80 cm)diaľkový ovládač2 stupne nastavenia teplotyodporúčaná doba predhriatia 30 min.možnosť prania (odnímateľný kábel s ovládačom)kontrolka zapnutiaochrana pred prehriatím
Príkon:
60 W
Dĺžka prívodného kábla:
2 m
Materiál:
100 % polyester - umelé ovčie rúno

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Deka

Vlastnosti

Príkon 60 W
Počet nastavení teploty 2
Dĺžka kábla 2 m

Funkcie

Funkcie Diaľkové ovládanie, Možnosť prania

Funkcie

Funkcie Nastavenie intenzity, Ochrana proti prehriatiu

Rozmery

Hĺbka 150 cm
Šírka 80 cm
Kód:  EAD6300k
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SUB190
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13