Obnoviť stránku

Sencor STS Pastels 32BL modrý

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor STS Pastels 32BL modrý

Vstúpte do hravého sveta vírivých farieb, ktoré prežiaria vašu kuchyňu. Predstavujeme novú kolekciu pestrofarebných kuchynských spotrebičov značky Sencor Pastels, ktorá prináša svieži dizajn a skvelé funkcie. Nechajte svoju domácnosť zažiariť a doprajte si skvelú náladu pri akejkoľvek práci v kuchyni.

Hriankovač Sencor STS Pastels vám zaistí perfektný štart do každého dňa aj možnosť rýchlo si pripraviť chutnú desiatu. Vyberte si dokonalého pomocníka, ktorý vám ponúkne toast na šesť rôznych spôsobov prepečenia. Nájdite si svoj najobľúbenejší!

Hlavné prednosti

  • Upečie aj rozmrazí
  • Možnosť výberu zo šiestich stupňov prepečenia
  • Pohodlné upratovanie omrviniek
  • Svieži a moderný dizajn

Toasty ľahko, rýchlo a bezpečne

Pripravujte toasty bez veľkej námahy. Funkcia automatického centrovania a vysokého zdvihu prípravu uľahčí a vy si budete len užívať skvelú vôňu pripravovanej dobroty. Dvojica slotov umožní pripravovať rýchle a chutné občerstvenie pre celú rodinu. Upratovanie tiež nebude žiadnym problémom - vysúvacie dno umožní odstrániť všetky prebytočné omrvinky bez nutnosti použitia vody. Nechýba ani miesto pre navinutie kábla v základni prístroja, vďaka čomu bude upratovanie otázkou sekundy.

Rozmrazovanie - voňavé a chrumkavé pečivo kedykoľvek

Navyše si iste zamilujete aj druhú funkciu hriankovača Sencor STS Pastels - rozmrazovanie. Zabudnite na gumové pečivo z mikrovlnky a užite si chrumkavé, voňavé a teplé pečivo kedykoľvek si spomeniete.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Vlastnosti

Príkon 800 W
Materiál Plast

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Rozmrazovanie, Vysoký zdvih, Centrovanie

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  EAV4137c
Produktové číslo:  41001915
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01