Obnoviť stránku

Sencor STS 1110

4,6 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor STS 1110

Luxusný hriankovač Sencor STS 1110 prekoná všetky vaše doterajšie predstavy o hriankovači . Jednoduchý dizajn v kombinácii s užitočnými funkciami ho robí prvotriednym produktom. Každý má rád hrianky trošku inak, preto hriankovač Sencor ponúka 7 stupňov nastavenia intenzity opekania. Opečte si silné i tenké hrianky tak, ako ich máte najradšej. Aj tie najmenšie vychytávky vám pomáhajú pripraviť raňajky rýchlejšie, lepšie a bez zbytočnej práce navyše. Hriankovač Sencor má navyše aj výsuvnú misku na omrvinky a priestor na uskladnenie sieťového kábla.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľa užitočných funkcií
  • 2 otvory na výrobu až 2 hrianok súčasne
  • Jednoduchý dizajn

Skvelý darček pre každého

Hrianky na slaný alebo sladký spôsob miluje každý. Pokiaľ na ich výrobu máte ešte tak dokonalého pomocníka, ich príprava sa stáva natoľko ľahkou, že ju zvládne každý. Po použití sa navyše ľahko umýva a vďaka praktickým rozmerom je nenáročný na uskladnenie. Hriankovač Sencor je vhodným darčekom pre každého.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 800 W
Materiál Plast

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Regulácia opekania
Kód:  JN407c
Produktové číslo:  STS1110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04