Obnoviť stránku

SENCOR STM 6377CH

Garancia vrátenia peňazí
4,1 30 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
278,90 €

SENCOR STM 6377CH

Rozvíjajte svoju kulinársku kreativitu a vymýšľajte nové recepty s novým kuchynským robotom SENCOR STM 6377CH. Je vybavený motorom s príkonom 1000 W, ktorý je schopný zaistiť spoľahlivý výkon aj pre náročné spracovanie surovín. Silu motora je možné hladko nastaviť v rozsahu 8 rýchlostných úrovní, a tak vám umožní pripraviť akékoľvek ingrediencie. V kombinácii s planetárnym pohybom, kedy prebieha protismerný pohyb hlavy robota a miešacieho nadstavca, je robot zárukou skvelých výsledkov. Na plynulé spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený trvanlivou misou s objemom 4,5 l., ktorá je vhodná pre viacčlennú domácnosť. Medzi jeho kľúčové benefity patria plynulá regulácia otáčok, celokovové telo a automatické recepty. Dizajn kuchynského robota Sencor dopĺňa zlatá farba.

Kuchynský robot SENCOR STM 6377CH Lifestyle
Kuchynský robot SENCOR STM 6377CH Bočný pohľad

Kľúčové prednosti kuchynského robota SENCOR STM 6377CH

  • Kuchynský robot Sencor bude vašou pomocnou rukou pri príprave pokrmov
  • Je osadený výkonným motorom s príkonom 1000 W
  • Na výber budete mať z 8 rýchlostí
  • Planetárne miešanie zaistí perfektné spracovanie
  • Objem misy je 4,5 l
  • Funkcie zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • Celokovový kuchynský robot Sencor je zárukou stability a predĺženej životnosti
  • Plynulá regulácia otáčok zaistí jednoduché nastavenie pracovného tempa podľa vašich požiadaviek
  • Určite vás potešia integrované automatické programy
  • K dizajnovému stvárneniu prispieva zlatá farba

Vychytávky kuchynského robota SENCOR STM 6377CH

Vďaka kuchynskému robotovi Sencor sa stanete odborníkom na pečenie a varenie. Môžete s ním šľahať vajcia, bielky, šľahačku alebo penu. Zvláda šľahanie poliev, krémov a náplní. Vyrobí všetky ľahké cestá a zamieša ich tak, aby sa v nich zachoval dostatok vzduchu pre dokonalé pečenie koláčov. Hnetacia funkcia zjednodušuje prípravu ťažkých ciest. Zarobí cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a iné.

Kuchynský robot SENCOR STM 6377CH Príslušenstvo
Kuchynský robot SENCOR STM 6377CH Screen

Vyskúšajte nadštandardné funkcie kuchynského robota Sencor

Kuchynský robot SENCOR STM 6377CH je dokonalým riešením pre každú kuchyňu. Robot s celokovovou konštrukciou je stabilný a bude mať dlhú životnosť. Plynulá regulácia otáčok kuchynského robota umožní ľahké nastavenie pracovného tempa podľa vašich potrieb. Kuchynský robot Sencor sľubuje uľahčenie prípravy všetkých možných pokrmov.

Inteligentné funkcie kuchynského robota vás nadchnú

Ponúkaný kuchynský robot je vybavený modernými funkciami, ktoré vám umožnia vychutnať si varenie naplno a bez zbytočného stresu. Vášmu kuchynskému robotovi stačí len niekoľko málo kliknutí a môžete si vybrať z niekoľkých programov, ktoré vám ponúknu recepty na lahodné dezerty aj hlavné jedlá. S automatickým nastavením výkonu, intervalu miešania a teploty môžete pripraviť jedlo presne podľa svojich predstáv a požiadaviek. Kuchynský robot Sencor sa dokáže prispôsobiť vašim potrebám a byť vám tak skvelým asistentom.

Kuchynský robot SENCOR STM 6377CH Lifestyle 2
Kuchynský robot SENCOR STM 6377CH Lifestyle 3

Príslušenstvo kuchynského robota Sencor

Súčasťou robota je príslušenstvo ako nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, balónová metla, flexi metla, nadstavec na mixovanie, mlynček, nádoba, šľahacia metla a nalievací štít a. Vďaka tomuto veľkorysému príslušenstvu kuchynský robot SENCOR STM 6377CH úplne zastane prácu za niekoľko ďalších prístrojov, takže s ním ušetríte ako čas a peniaze, tak aj cenný priestor v domácnosti.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

56,2 × 31,2 × 44,2 cm (vך×h)

Hmotnosť:

9,8 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, balónová metla, flexi metla, Nadstavec na mixovanie, Mlynček, Nádoba, Šľahacia metla, Nalievací štít
Objem misy 4,5 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 8
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Plynulá regulácia otáčok, Celokovové telo, Automatické recepty

Materiál

Materiál plášťa Nerez
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 44,2 cm
Šírka 31,2 cm
Výška 56,2 cm
Hmotnosť 9,8 kg

Farba

Farba Zlatá
Kód:  SENKR965
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  STM 6377CH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03