Obnoviť stránku

SENCOR STM 6356YL

4,6 194 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
162,90 €

SENCOR STM 6356YL

Dajte zbohom nudným spotrebičom a vyberte si kuchynský robot značky Sencor zo špeciálneho radu, dodávaný v deviatich nádherných živých farbách. Na svoje si tak príde naozaj každý. Jedným takým je Sencor STM 6356YL v žltom vyhotovení, ktorý vašu kuchyňu rozžiari novými farbami a práca v kuchyni bude hneď veselšia a zábavnejšia. Navyše ho môžete farebne skombinovať s ďalšími produktmi Sencor. Tento spotrebič sa chváli extrémne výkonným 1000W motorom so 6-ročnou zárukou. Vo veľkej antikórovej mise s objemom 4,5 litra a mernou stupnicou bez problémov vyšľaháte až 8 vaječných bielkov.

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota Sencor STM 6356YL

  • Extrémne výkonný 1000W motor so 6-ročnú zárukou
  • Robustné celokovové telo s kovovými prevodmi
  • LED osvetlenie mixovacej nádoby
  • Variabilná regulácia otáčok s pozvoľným štartom
  • 8 rýchlostných stupňov a funkcia PULSE
  • Sencor Smart Power & Energy – pre optimálne otáčky

Robot s planetárnym systémom

Okrem robustného celokovového tela s kovovými prevodmi a 3-výstupovou konštrukciou sa môže Sencor STM 6356YL pochváliť aj planetárnym systémom hnetenia, miešania a šľahania, kedy nadstavce rotujú okolo svojej osi a súčasne okolo osi prevodovky. Vďaka tomu Sencor STM 6356YL spracováva 100 % obsahu misy a je tak zaručené dokonalé bezzbytkové premiešanie všetkých ingrediencií.

Jednoduchá výmena nadstavcov

O optimálne otáčky sa stará funkcia Sencor Smart Power & Energy. Samozrejmosťou je potom variabilná regulácia otáčok s pozvoľným štartom a 8 rýchlostnými stupňami. Nechýba ani tlačidlo PULSE pre okamžitý maximálny výkon. Určite oceníte aj praktické LED osvetlenie mixovacej nádoby. Sencor STM 6356YL v žltej farbe poskytuje tiež jednoduchú a rýchlu výmenu jednotlivých nadstavcov vďaka bajonetovému systému uchytenia. Antikórovú nádobu je možné umývať v umývačke riadu.

Príslušenstvo Sencor STM 6356YL

  • 1,5-litrový sklenený mixér
  • Mäsomlynček na hrubé a jemné mletie
  • 3 nadstavce na miesenie, šľahanie a ľahké cestá – hnetací hák, miešacia metla v tvare písmena A a šľahacia balónová metla
  • Špeciálna FLEXI hnetacia metla vhodná pre jemné cestá
  • Nadstavec na prípravu klobás v dvoch šírkach
  • Nádoba na tvorbu cukroviniek

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, uvoľňovací kľúč, balónová metla, mixér, mlynček na mäso
Objem misy 4,5 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 8
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok, Celokovové telo, Automatické recepty

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 35 cm
Šírka 24,5 cm
Výška 32,3 cm
Hmotnosť 9,6 kg

Farba

Farba Žltá
Kód:  SENST637
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  STM 6356YL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17