Obnoviť stránku

SENCOR STM 4467CH

4,4 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
235 €

SENCOR STM 4467CH

Kuchynský robot SENCOR STM 4467CH Lifestyle

Vychytaný kuchynský robot SENCOR STM 4467CH sa pýši širokým množstvom užitočných funkcií, a preto by nemal chýbať v žiadnej kuchyni. Dostatočný príkon motora 1000 W sa nebojí ani ťažších surovín. Intenzitu výkonu možno komfortne navoliť v rozmedzí 8 rychlostných fáz. Misa z antikora s dostatočnou veľkosťou 4,5 l v zohranej spolupráci s tzv. planetárnym miešaním vám s dokonalou presnosťou vymieša všetky druhy ciest. Z pohľadu trvanlivosti určite oceníte, že kuchynský robot má hnacie prevody z pevného kovu. Zaiste vám bude vyhovovať aj široké príslušenstvo, medzi ktorým nájdete: miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér a mlynček na mäso.

Kuchynský robot a jeho dôležité prednosti SENCOR STM 4467CH

  • Hlavným materiálom plášťa je plast
  • Špeciálny planetárny pohyb
  • Voliť môžete z 8 rýchlostí
  • Antikorová odolná misa s veľkosťou 4,5 l
  • Kuchynský robot má tiež: tlačidlo pulse (turbo), plynulá regulácia otáčok, šľahanie, miesenie a hnetenie
  • Príkon je 1000 W
  • Hmotnosť: 8,2 kg
  • Rozmery: v. 335 mm × š. 220 mm × h. 365 mm
  • V príslušenstve nebude chýbať miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér a mlynček na mäso
Kuchynský robot SENCOR STM 4467CH Vlastnosti/technológia
Kuchynský robot SENCOR STM 4467CH Príslušenstvo

Kuchynský robot SENCOR STM 4467CH – príslušenstvo

Kuchynský robot SENCOR STM 4467CH spolu s jeho príslušenstvom možno použiť úplne rôznorodo k príprave rozličných pokrmov. Bezchybné cesto vykúzli hnetací hák a miešacia metla. V príslušenstve je zahrnutá aj balónová metla, vďaka ktorej si šľahačku či sneh z bielkov vyšľaháte na počkanie. Kuchynský robot s mixérom oceníte, ak u vás ráno začína poriadnym mixovaným smoothie. Konzumenti poctivej sekanej aj domácich údenín iste nenechajú zaháľať kuchynský robot s mlynčekom na mäso s nadstavcom na plnenie párkov a klobás. Vďaka tejto veľkorysej výbave miesič cesta Sencor zastane prácu za niekoľko iných prístrojov, preto vám znateľne ušetrí financie, čas aj priestor v kuchyni.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso
Objem misy 4,5 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 8
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 36,5 cm
Šírka 22 cm
Výška 33,5 cm
Hmotnosť 8,2 kg

Farba

Farba Biela, Bronzová
Kód:  SENCH467
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  STM 4467CH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17