Obnoviť stránku

SENCOR STM 3776YL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR STM 3776YL

Spoločnosť Sencor prináša na trh nový rad praktických a dizajnovo naozaj podarených kuchynských robotov, ktoré svojimi farebnými variáciami oživia vašu kuchyňu. Model Sencor STM 3776YL sa stane nenahraditeľným spoločníkom pri celom rade kuchynských aktivít. Robustný kuchynský robot je vybavený silným elektromotorom s príkonom 1 000 W a na svoju prácu využíva osvedčený systém planetárneho hnetenia, miešania a šľahania. Nechýba samozrejme regulácia rýchlosti otáčok v 10 stupňoch, vďaka ktorej môžete plynule ovplyvňovať intenzitu miešania a prispôsobiť ju tak pripravovanej zmesi. Súčasťou balenia je okrem iného tiež antikorová misa s objemom 5,5 litrov, umožňujúca pohodlne šľahať až 12 vaječných bielkov.

Kľúčové vlastnosti robota Sencor STM 3776YL

  • Kvalitne spracovaný robot za rozumnú cenu
  • Odnímateľná antikorová misa s objemom 5,5 l
  • Spoľahlivý a efektívny planetárny systém hnetenia, miešania a šľahania
  • Pestrá paleta príslušenstva
  • 10 úrovní rýchlosti + funkcia Pulse – pulzné miešanie
  • Bajonetový systém uchytenia nadstavcov
  • Účinné bezpečnostné systémy
  • Špeciálny tvar balónovej metly pre nadýchanú penu

Dôkladné spracovanie obsahu s robotom Sencor

Už spomínaný planetárny systém pohybu robota Sencor je dokonalou garanciou bezzvyškového premiešania obsahu misy. Nadstavce pri ňom rotujú okolo svojej vlastnej osi, ale zároveň tiež okolo osi prevodovky. Tento systém je v porovnaní s konkurenciou o niekoľko radov efektívnejší.

Kuchynský robot Sencor STM 3776YL je prispôsobený na pohodlnú prácu každý deň. Poteší predovšetkým bajonetovým systémom uchytenia nadstavcov, vďaka ktorému bude zostavenie a výmena komponentov otázkou okamihu. Výkyvné rameno umožňuje jednoduchú manipuláciu. Odnímateľnú misu a všetko príslušenstvo (okrem kovových častí mlynčeka na mäso) je možné umývať v umývačke. Veľký dôraz je kladený aj na bezpečnosť, o ktorú sa stará aretačná poistka v hornej polohe, protišmykové nôžky alebo tepelná poistka proti prehriatiu.

Príslušenstvo:
Krájač mäsa
Hnetací hák
Miešacia metla v tvare písmena A
Šľahacia balónová metla
Plnič údenín
Mixovacia nádoba

 

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, balónová metla, mixér, mlynček na mäso
Objem misy 5,5 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 10
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 38 cm
Šírka 23 cm
Výška 34 cm
Hmotnosť 9 kg

Farba

Farba Žltá
Kód:  SENSTM3776YL
Produktové číslo:  STM 3776YL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03