Obnoviť stránku

SENCOR STM 3771GR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR STM 3771GR

Objavujte nové obzory s viacúčelovým príslušenstvom -–15 kusov. Planetárny systém, 5,5 l antikorová nádoba. Šľahanie až 12 vaječných bielkov. Funkcia PULSE. Regulácia rýchlosti otáčok pre nastavenie optimálnej rýchlosti. Protišmykové nožičky zabraňujúce pohybu robota pri používaní. Tepelná poistka proti prehriatiu. Špeciálny tvar a konštrukcia šľahacej balónovej metly pre nadýchanú penu z bielkov. Planetárny systém hnetenia, miešania a šľahania – zaručuje bezzbytkové premiešanie obsahu misy – nadstavce rotujú okolo svojej osi a súčasne okolo osi prevodovky – umožňuje spracovanie 100 % obsahu misy. Garantuje dokonalé premiešanie ingrediencií. Bajonetový systém uchytenia nadstavcov umožňuje rýchle zostavenie aj výmenu. Odnímateľná misa a príslušenstvo vhodné pre ľahké umývanie v umývačke. Aretačná poistka v hornej polohe výkyvného ramena. 1 000 W. Príslušenstvo: mäsorezka, hnetací hák, miešacia metla v tvare písmena A, šľahacia balónová metla, plnič údenín, mixovacia nádoba.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, balónová metla, mixér, mlynček na mäso
Objem misy 5,5 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 10
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 38 cm
Šírka 23 cm
Výška 34 cm
Hmotnosť 9 kg

Farba

Farba Zelená
Kód:  SENSTM3771GR
Produktové číslo:  STM 3771GR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08