Obnoviť stránku

SENCOR STM 3700WH

4,2 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
164,90 €

SENCOR STM 3700WH

Vybavte svoju kuchyňu špičkovým robotom od spoločnosti Sencor, vďaka ktorému sa vám budú nielen lepšie pripravovať pokrmy, ale ušetrí vám aj veľa miesta. Vďaka 18-dielnemu viacúčelovému príslušenstvu už nebudete potrebovať niekoľko prístrojov, ale vystačíte si iba so Sencor STM 3700WH. Spotrebič ponúka planetárny systém miešania, miesenia a šľahania. Celokovové prevody zaistia vysokú spoľahlivosť počas jeho celej životnosti.  

Kľúčové vlastnosti

  • 18-dielne príslušenstvo
  • Celokovové prevody
  • 5,5 litrová antikorová nádoba
  • Plynulá regulácia rýchlosti a funkcia PULSE
  • Transparentné veko misy s plniacim otvorom
  • Tepelná poistka proti prehriatiu

Vhodný do každej rodiny

Antikorová nádoba s objemom 5,5 litra ponúka dostatočný objem na prípravu pokrmov aj pre početnejšie rodiny. V nádobe napr. pohodlne vyšľaháte až 8 vaječných bielkov pomocou špeciálneho tvaru a konštrukcii šľahacej balónovej metly. Optimálnu rýchlosť otáčok nastavíte vďaka plynulej regulácii a samozrejmosťou je tlačidlo PULSE. Zaiste oceníte aj protišmykové nožičky, ktorý zaistí, že prístroj zostane na svojom mieste aj počas plného zaťaženia. 

 

Bohaté príslušenstvo

Perfektnú kontrolu nad prípravou budete mať vďaka transparentnému veku misy, ktoré je vybavené plniacim otvorom na jednoduché pridávanie ingrediencií. Využiť budete môcť aj praktickú nádobu na prípravu kokteilov, omáčok či polievok. Nástavce jednoducho a rýchlo vymeníte, najmä vďaka bajonetovému systému uchytenia.
Planétový systém miešania je zárukou premiešania obsahu misy bez zvyšku. Nástavce totiž rotujú okolo svojej osi a súčasne okolo osi prevodovky, aj preto je zaručené 100 % premiešanie ingrediencií. Odnímateľnú misu a príslušenstvo je možné bez problémov umyť v umývačke.
Príslušenstvo:

  • mlynček na mäso, výrobník cestovín, krájač a strúhač, hák na miesenie, miešacia metla v tvare písmena A, šľahacia balónová metla, mlynček na kávu, bylinky a koreniny, plnič údenín, mixovacia nádoba
 

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, balónová metla, mlynček na mäso, mlynček na kávu, Mlynček
Objem misy 5,5 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 10
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok, Celokovové telo, Automatické recepty

Materiál

Materiál plášťa Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 38 cm
Šírka 23 cm
Výška 34 cm
Hmotnosť 9,8 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  EAV4136j10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  stm 3700wh
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01