Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sencor SSS 3800

4,7 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -2 %
116,90 € 118,90 €

Sencor SSS 3800

Sencor SSS 3800 je prenosný bezdrôtový reproduktor s výkonom 60 Wattov. K bezdrôtovému prenosu reproduktor využíva technológiu Bluetooth vo verzii 2.1. Predná strana je vybavená LED svetlami s blikajúcimi režimami, podsvietenie iste oceníte ako skvelý dizajnový prvok. O kvalitný stereo zvuk sa starajú celkovo 4 reproduktory, 2 stredové a 2 výškové s celkovým výkonom 60 W. Hudbu môžete púšťať aj z telefónu či tabletu, garantovaný dosah je potom až 20 metrov. Na hornej strane reproduktora nájdete veľký ovládací panel s dvoma vstupmi pre USB flash disky a jeden vstup typu AUX. Okrem toho sa tu nachádza aj modro podsvietený LED panel zobrazujúci aktuálne informácie o stave. V reproduktore je aj vstavaný FM PLL tuner na počúvanie rádií.

Kľúčové vlastnosti reproduktora Sencor SSS 3800

  • Prenosný reproduktor s výkonom 60 W
  • Dlhá výdrž na batériu
  • Reproduktor ponúka dizajnové podsvietenie meničov
  • K prenosu využíva reproduktor technológiu Bluetooth
  • LED displej na hornej strane reproduktora
  • Funkcia karaoke s možnosťou pripojenia 2 mikrofónov

Dlhá výdrž reproduktora na batériu a dizajnové podsvietenie

V reproduktore sa nachádza vstavaná dobíjacia batéria s celkovou kapacitou 4 000 mAh. Táto batéria vám zaistí až 10 hodín kvalitnej reprodukcie na strednú hlasitosť. Podsvietenie reproduktorov je možné upravovať, na výber máte zo 7 farieb a 5 režimov pre blikanie.

Veľká konektivita a dostatok funkcií reproduktora

Horná časť reproduktora je vybavená mnohými konektormi pre pripojenie periférnych zariadení. Na bokoch nájdete celkovo 2 konektory USB na pripojenie flash diskov s hudbou. Uprostred je konzola s tlačidlami na ovládanie hudby a podsvietenia. Nechýba tu ani otočný prvok pre reguláciu hlasitosti. Výhodou je možnosť pripojiť k reproduktoru telefón či iný prehrávač dvoma spôsobmi, buď cez Bluetooth alebo cez kábel s konektorom AUX. Po stlačení tlačidla s označením SUPER BASS reproduktor automaticky zvýrazní basy.

Funkcia karaoke

K reproduktoru môžete pripojiť až 2 mikrofóny s 6,3 mm Jack konektormi a začať spievať. Funkciu karaoke nie je nutné nikde zapínať, stačí zapojiť mikrofóny a hneď si môžete užívať skvelú zábavu s priateľmi. Hlasitosť mikrofónov možné regulovať otočným prvkom na ľavej strane horného panelu. V balení nájdete jeden drôtový mikrofón

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, 6,3 mm Jack
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 2 ×

Charakteristika

Frekvencia do 15 000 Hz
Impedancia 6 Ohm

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom
Rádio FM
Ovládanie Displej

Batéria

Kapacita batérie 4 000 mAh
Maximálna výdrž batérie 10 h

Rozmery soundbaru

Šírka 25,9 cm
Hĺbka 27,2 cm
Výška 59,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 7,2 kg

Určenie

Určenie Párty

Farba

Farba Čierna
Kód:  JN400l2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SSS 3800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09