Obnoviť stránku

Sencor SSS 1250 oranžový

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sencor SSS 1250 oranžový

Prenosný reproduktor Sencor je skvelým spoločníkom do všetkých nepriaznivých podmienok vďaka certifikátu IPX7, ktorý zaručuje vodotesnosť. Svoju obľúbenú hudbu tak môžete počúvať aj pri bazéne a báť sa nemusíte ani náhleho dažďa. Sencor SSS 1250 môžete pripojiť napr. ku svojmu mobilnému telefónu pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth, ktorá má dosah až 15 metrov. Silný zvuk vám zaistia 4 reproduktory, ktoré majú maximálny výkon 25 W. Reproduktor disponuje nabíjateľnou batériou s kapacitou 7 200 mAh, ktorá umožňuje až 20 hodín nepretržitého počúvania. Batériu reproduktora Sencor SSS 1250 je tiež možné premeniť na powerbank pre váš mobilný telefón.


Bluetooth reproduktor Sencor SSS 1250 oranžový


Prvotriedna zvuková kvalita vás čaká jedine s reproduktorom SSS 1250

Reproduktor SSS 1250 je vybavený mikrofónovým vstupom s jackom s veľkosťou 3,5 mm, vďaka ktorému môžete na oslave kedykoľvek usporiadať karaoke. Zariadenie ďalej ponúkne zosilňovač triedy D. Ten zaistí silný a bohatý zvuk s minimálnou spotrebou energie. Reproduktor Sencor SSS 1250 má pevnú konštrukciu s praktickým uchom, ktoré uľahčuje prenášanie. Naviac je oblečený do veľmi štýlového oranžového tela.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie AirPlay
Kód:  JN400m1
Produktové číslo:  SSS 1250 ORANGE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06