Obnoviť stránku

SENCOR SSM 9310WH

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

SENCOR SSM 9310WH

Nie sú pre vás raňajky kompletné, keď chýbajú toasty, vafle alebo panini? Potom vo svojej kuchyni určite využijete toustovač Sencor. Dokáže zastať funkciu viacerých spotrebičov naraz. Je totiž vybavený vymeniteľnými platničkami, a preto môžete vždy začať deň s obľúbenými pochúťkami. Vďaka skladným rozmerom 11,1 × 24,3 × 24,7 cm (v × š × h) môžete toastovač jednoducho umiestniť do skrinky. Prístroj je zhotovený v nadčasovom dizajne, ktorý dopĺňa biela farba. Toasty na slaný alebo sladký spôsob si zamiluje každý. Ak vám s chystaním pomôže skvelý pomocník, akým je sendvičovač Sencor, stáva sa ich príprava taká jednoduchá, že bude úspešný každý.

Toustovač SENCOR SSM 9310WH ...
Toustovač SENCOR SSM 9310WH ...

Zásadné prednosti toustovača SENCOR SSM 9310WH

  • Sencor toustovač vám pomôže vykúzliť skvelé raňajky
  • Toustovač s vymeniteľnými platničkami ponúka niekoľko funkcií naraz
  • Platničky v balení: vafľová a grilovacia/panini
  • So sendvičovačom Sencor vykúzlite chutné trojuholníkové sendviče
  • Toastovač na 2 toasty
  • Dĺžka kábla má 70 cm
  • Nepriľnavý povrch platničiek
  • Prístroj má príkon 750 W
  • Toaster Sencor pripraví zapečené lahôdky plné obľúbených ingrediencií

Chrumkavé toasty ráno, na poludnie aj večer

Urobte si lákavé toasty, kedykoľvek budete mať chuť. Komfortne a rýchlo ich nachystáte v toustovači Sencor. Platničky sa môžu pochváliť nepriľnavým povrchom, nemusíte mať teda strach, že by sa vám čokoľvek pripálilo. V sendvičovači Sencor pripravíte výborné trojuholníkové tousty, ktoré budú obsahovať všetko, čo máte radi. Objavte nové variácie a doprajte si skvelú desiatu, ktorá nikdy neomrzí. Toasty možno zhotoviť v slanom alebo sladkom variante. Predstavivosť nepozná medze. Nákupom sendvičovača Sencor zvládnete zasýtiť hneď dvoch stravníkov. Pripravíte totiž 2 toasty naraz. Okrem toho je vybavený vyberateľnými platňami, ktoré zjednodušia manipuláciu. Udržiavať prístroj čistý tak bude oveľa pohodlnejšie a rýchlejšie.

Toustovač SENCOR SSM 9310WH ...
Toustovač SENCOR SSM 9310WH ...

S toustovačom Sencor naservírujete obľúbené lahôdky za okamih

Ak uprednostňujete sladké raňajky či desiaty, oceníte, že si môžete so svojím novým kuchynským pomocníkom pripraviť tiež vafle. Namiešajte jednoduché cesto, pripravte chutné suroviny a zvyšnú prácu zastane toustovač Sencor. Domáce grilovanie vám už nikdy nepokazí zlé počasie. Ugrilujte si chutné mäso, zeleninu aj syry vo svojej kuchyni. Platničky na grilovanie toustovača Sencor vám umožnia tiež prípravu tortily alebo panini.

Bezpečná prevádzka je na prvom mieste

O vašu bezpečnosť pri práci so sendvičovačom Sencor sa postarajú pridané funkcie a vychytávky. Teplota má automatickú reguláciu, takže po zahriatí môžete do sendvičovača vložiť pokrm. Vychutnajte si sladké aj slané dobroty s týmto 750W pomocníkom.

Toustovač SENCOR SSM 9310WH ...

Parametre a špecifikácia

Platne

Tvar platničiek Trojuholníkové
Počet toastov 2 toasty
Vlastnosti platničiek Nepriľnavý povrch, Vyberateľné platne

Vlastnosti

Príkon 750 W
Funkcie Automatická regulácia teploty
Dĺžka kábla 70 cm

Výbava a príslušenstvo

Platničky v balení Vafľová, Grilovacia/panini

Farba

Farba Biela

Rozmery produktu

Výška 11,1 cm
Šírka 24,3 cm
Hĺbka 24,7 cm

Vlastnosti

Určenie Na vafle, Na toasty

Funkcie

Počet vaflí 2
Tvar vaflí Obdĺžnikový
Kód:  SENsnd20
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SENCOR SSM 9310WH sendvičovač
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09